Συνελήφθη ανώμαλος παραγωγός του CNN – «Εκπαίδευε» ανήλικες να είναι «σεξουαλικά υποτακτικές»!

Επικοινωνούσε με γονείς ανήλικων κοριτσιών, πείθοντάς τους (!!!) «να του επιτρέψουν να εκπαιδεύσει τις κόρες τους να είναι σεξουαλικά υποτακτικές»...

Must Read

Ένας παραγωγός του CNN που εργαζόταν μαζί με τον πρώην οικοδεσπότη Κρις Κουόμο συνελήφθη και κατηγορείται ότι παρέσυρε ανηλίκους στο σπίτι του για σεξουαλική δραστηριότητα. Ο κατηγορούμενος παιδόφιλος (σ.σ. έτσι τον αποκαλούν τα αμερικανικά ΜΜΕ) ήθελε να «εκπαιδεύσει» τα θύματά του να είναι «σεξουαλικά υποτακτικά».

Ο Τζον Γκρίφιν, 44 ετών από το Κονέκτικατ, εργάστηκε μαζί με τον Κουόμο, στο «New Day» και πιο πρόσφατα υπηρέτησε ως παραγωγός για τον Τζον Άβλον, τον ανώτερο πολιτικό αναλυτή του δικτύου.

Εκτός δουλειάς, ωστόσο, τα ενδιαφέροντά του ήταν σκοτεινά και ενοχλητικά και ο Γκρίφιν συνελήφθη την Παρασκευή και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τρεις κατηγορίες απόπειρας δελεασμού ανηλίκων να συμμετάσχουν σε παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με δήλωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Γκρίφιν χρησιμοποίησε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων πέρυσι για να επικοινωνήσει με τους γονείς ανήλικων κοριτσιών, πείθοντάς τους «να του επιτρέψουν να εκπαιδεύσει τις κόρες τους να είναι σεξουαλικά υποτακτικές»!

«Η γυναίκα είναι γυναίκα ανεξάρτητα από την ηλικία της», φέρεται να είπε.

Τον Ιούνιο του 2020 φέρεται να είπε σε μια μητέρα ότι οι κόρες της, 9 και 13 ετών πρέπει να «εκπαιδευτούν σωστά» και πλήρωσε 3.000 δολάρια έτσι ώστε η γυναίκα και το εννιάχρονο παιδί της να πετάξουν από τη Νεβάδα στη Βοστώνη. Από εκεί, κατηγορείται ότι τους οδήγησε στο σπίτι του στο Λούντλοου του Βερμόντ, όπου «η κόρη κατευθύνθηκε να εμπλακεί σε παράνομη σεξουαλική δραστηριότητα και όντως συμμετείχε».

Στο στόχαστρο του κατηγορούμενου παιδόφιλου, ήταν και άλλοι δύο ανήλικοι. Σε μια περίπτωση τον περασμένο Απρίλιο, κατηγορείται ότι πραγματοποίησε «εικονική εκπαίδευση», όπου έδωσε εντολή σε μια μητέρα να ξεντύσει και να κακοποιήσει τη 14χρονη κόρη της!

Τον Ιούνιο φέρεται να πρότεινε σε μια άλλη μητέρα να φέρει τη 16χρονη κόρη της στο σπίτι του για «ένα ταξιδάκι μητέρας-κόρης», όπου η κόρη θα κακοποιούνταν.

Εάν καταδικαστεί, ο Γκρίφιν αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 10 έτη έως και ισόβια κάθειρξη, για κάθε κατηγορία.

Το CNN με τη σειρά του… νίπτει τας χείρας του για τον Γκρίφιν. Σε δήλωση στην Daily Mail το δίκτυο είπε ότι παίρνει «απίστευτα σοβαρά τις κατηγορίες εναντίον του κ. Γκρίφιν. Μάθαμε για τη σύλληψή του μόλις σήμερα το απόγευμα και τον θέσαμε σε διαθεσιμότητα εν αναμονή της έρευνας», πρόσθεσε εκπρόσωπος του CNN.

*πηγή φωτό: https://twitter.com/jgriffnyc

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This