Ποτά-«μπόμπες» έστειλαν στον άλλο κόσμο 22 άτομα στην Κωνσταντινούπολη!

Στο στόχαστρο των τουρκικών αρχών πωλητές και διανομείς αλκοολούχων σε ολόκληρη τη χώρα

Must Read

Τουλάχιστον 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κατανάλωση νοθευμένου αλκοόλ στην Κωνσταντινούπολη τις τελευταίες ημέρες, ενώ 16 ακόμη νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπως ανέφερε σήμερα εκπρόσωπος του κυβερνήτη της πόλης.

Στην ίδια ανακοίνωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αναφέρεται πως τέσσερις άνθρωποι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για εμπλοκή στην συγκεκριμένη υπόθεση. Την ίδια ώρα, οι τουρκικές αρχές ενέτειναν τις επιχειρήσεις κατά του παράνομου αλκοόλ, ενόψει των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς, βάζοντας στο στόχαστρό τους πωλητές και διανομείς αλκοολούχων σε ολόκληρη τη χώρα.

Στην ανακοίνωση του γραφείου του κυβερνήτη της τουρκικής πρωτεύουσας σημειώνεται επίσης πως 11 από τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ήταν ξένης υπηκοότητας, όπως επίσης και πέντε από εκείνους που νοσηλεύονται. Συνολικά, 46 άνθρωποι έχουν εισαχθεί στο νοσοκομεία έχοντας υποστεί δηλητηρίαση από αλκοόλ! 

Κι όλα αυτά εξαιτίας, προφανώς, του γεγονότος πως οι τιμές στα αλκοολούχα ποτά στις αγορές, τα εστιατόρια και τα μπαρ έχουν «εκτοξευτεί» τους τελευταίους μήνες λόγω της υψηλής φορολογίας και την αύξησης του πληθωρισμού, με αποτέλεσμα κάποιοι επιτήδειοι να στήνουν παράνομα αποστακτήρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This