Αυστραλία: Μπόμπιρας παρήγγειλε μέσω εφαρμογής παγωτά αξίας… $1.200!

Must Read

Τον μπελά του βρήκε ένας πατέρας στην Αυστραλία, όταν έδωσε στον 4χρονο γιο του το κινητό του για να απασχοληθεί, καθώς ο μπόμπιρας, χάρη σε σχετική εφαρμογή, κατάφερε να παραγγείλει παγωτά αξίας… 1.200 δολαρίων! 

Συγκεκριμένα, ο 4χρονος μπόμπιρας παρήγγειλε για τα γενέθλιά του μια τούρτα παγωτό, αλλά και διάφορες αγαπημένες του γεύσεις. Μιλώντας στον «Guardian», ο πατέρας του πιτσιρικά, είπε ότι ο γιος του τον… προειδοποίησε ότι κάτι θα ερχόταν στη δουλειά του, αλλά εκείνος δεν τον πίστεψε. Όταν, όμως, ο οδηγός της εφαρμογής UberEats πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του, τότε κατάλαβε τι έχει συμβεί.

«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν 139 δολάρια. Και μετά κοίταξα την απόδειξη. Ήταν 1.139 δολάρια και παραλίγο να πάθουμε με τη γυναίκα μου… καρδιακή προσβολή! Κοίταξα την οθόνη περίπου 30 φορές. Μου είπε ότι παρήγγειλε μια τούρτα γενεθλίων για τον εαυτό του, αλλά δεν τον πίστευα καν. Έβγαλα καπνό από τα αυτιά για αρχή και ούρλιαζα. Έτρεξε στο δωμάτιό του πριν καν του το πω», είπε ο πατέρας του 4χρονου και πρόσθεσε ότι «διάλεξε αυτά που ήθελε. Δεν επέλεξε τυχαία».

Το είχε σχεδιάσει!

Τα γενέθλια του μικρού είναι τον Ιανουάριο, ωστόσο ο πατέρας του πιστεύει ότι σχεδίαζε την παραγγελία εκ των προτέρων, λέγοντας στον «Guardian»: «Παραγγέλνουμε πράγματα από το UberEats κάθε μέρα και προφανώς μας έβλεπε να το κάνουμε συνέχεια, αλλά ποτέ δεν το έκανε ο ίδιος. Μετά από 1.200 σχεδόν δολάρια παραγγελία, ήταν μεγάλο το σοκ».

Η παραγγελία έφτασε στον πυροσβεστικό σταθμό που εργάζεται ο πατέρας του, καθώς εκεί είχε πάει και η τελευταία παραγγελία που είχε κάνει. Μάλιστα, οι εργαζόμενοι που υποδέχτηκαν την… ογκώδη αυτή παραγγελία, χρειάστηκε να αδειάσουν το ψυγείο στο γραφείο για να χωρέσουν όλα τα παγωτά.

Μετά το σοκ, ο πατέρας είπε στον γιο του, πως ο Άγιος Βασίλης δεν θα έρθει φέτος, λόγω των χρημάτων που δαπανήθηκαν. Όμως η εταιρεία UberEats, συμφώνησε να επιστραφεί το ποσό και έτσι φαίνεται πως τελικά ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών θα καταφέρει να πάει και στο σπίτι του μικρού Κρίστιαν. «Το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν η UberEats είπε ότι θα μας επιστρέψει τα χρήματά. Άρα ο Άγιος Βασίλης θα έρθει», είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This