Δημοσιογράφος χαστούκισε τεχνικό στον αέρα!

Στη γειτονική Τουρκία

Must Read

Δημοσιογράφος του φιλοκυβερνητικού τουρκικού ειδησεογραφικού πρακτορείου HaberTürk χαστούκισε ένα μέλος του τηλεοπτικού συνεργείου που συνεργαζόταν με το πρακτορείο ειδήσεων İhlas.

Το περιστατικό, που σημειώθηκε ενώπιον αξιωματούχου της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκάλεσε την οργή στην Τουρκία, κυρίως των δημοσιογραφικών ενώσεων και των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η επίθεση από τον Μουχαρέμ Σαρικάγια έλαβε χώρα καθώς ο 60χρονος επρόκειτο να ξεκινήσει μια συνέντευξη με τη δήμαρχο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της νοτιοανατολικής επαρχίας Γκαζιαντέπ, Φατμά Σαχίν.

https://vimeo.com/658503812

Το βίντεο δείχνει τη Σαχίν, η οποία προηγουμένως διετέλεσε Υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικών Πολιτικών του AKP, να μην αντιδρά καθόλου καθώς ο Σαρικάγια επιτίθεται στον Αχμέτ Ντεμίρ του İHA.

Ο Ντεμίρ, ο οποίος είπε ότι το περιστατικό προκλήθηκε από… τεχνικό σφάλμα, είπε ότι ετοιμάζεται να κάνει μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου, σύμφωνα με το σάιτ Artı Gerçek.

«Προσπάθησε να μου ζητήσει συγγνώμη», ανέφερε ο Ντεμίρ. «Και δέχτηκα λόγω του σεβασμού μου για την ηλικία του, αλλά θα ξεκινήσω μια δικαστική διαδικασία καθώς με προσέβαλε».

Αργότερα την Κυριακή, ο Σαρικάγια μέσω Twitter ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

«Επειδή το περιστατικό έγινε πλέον δημόσια γνωστό, θα ήθελα να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τον Αχμέτ Ντεμίρ, τον İHA, τη δήμαρχο της νοτιοανατολικής επαρχίας Γκαζιάντεπ Φατμά Σαχίν και τον τουρκικό λαό». Αν δεν γινόταν γνωστό δηλαδή;

Το Σωματείο Εργαζομένων Τύπου και Εκδόσεων της Τουρκίας (DİSK Basın-İş) καταδίκασε την επίθεση, λέγοντας ότι θα υπάρξουν ισχυρές συνέπειες. Και η Ένωση Δημοσιογράφων της Τουρκίας (TGS) καταδίκασε τον Σαρικάγια: «Καταδικάζουμε την άσχημη ενέργεια του δημοσιογράφου Muharrem Sarıkaya εναντίον του ρεπόρτερ της İHA Ahmet Demir. Αναμένουμε από τον Sarıkaya να ζητήσει συγγνώμη από τον συνάδελφό μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This