Καθηγήτρια έστελνε «ροζ» βίντεο σε μαθητή της, για να τον αποπλανήσει!

Must Read

Με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου βρίσκεται αντιμέτωπη 23χρονη καθηγήτρια, η οποία, όχι μόνο έστελνε πρόστυχες φωτογραφίες και βίντεο σε έναν 15χρονο, αλλά κάποια στιγμή τον παρέσυρε και σπίτι της, όπου τον ανάγκασε να κάνουν σεξ!

Πιο συγκεκριμένα, η Ταλία Γουόρνερ, η οποία δίδασκε Υγεία στο Λύκειο Somerset, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση δευτέρου βαθμού, για χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή για τη διευκόλυνση εγκλήματος σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, για δελεασμό παιδιού, για πρόκληση παιδιού άνω των 13 ετών να βλέπει ή να ακούει σεξουαλική δραστηριότητα, εκθέτοντας το σε επιβλαβές υλικό και για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.

Η αποκάλυψη για την παράνομη αυτή πράξη της, έγινε από συνάδελφό της καθηγητή και κάποιους μαθητές του σχολείου, οι οποίοι είχαν εντοπίσει την περίεργη «σχέση» ανάμεσα στους δυο.

Ο ανήλικος αρχικά αρνήθηκε ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, αργότερα, ωστόσο, παραδέχτηκε ότι με την καθηγήτρια του είχαν ανταλλάξει πρόστυχες φωτογραφίες, κείμενα, καθώς και διάφορα βίντεο στο Snapchat, το διάστημα μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου του περασμένου έτους.

Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο που του είχε στείλει η καθηγήτρια, εμφανιζόταν να… αυτοϊκανοποιείται!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This