Έκανε πίσω το Ισραήλ για την έναρξη της τέταρτης δόσης εμβολιασμού

Τι αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις για την παραλλαγή Όμικρον

Must Read

Ενώ το Ισραήλ είχε ανακοινώσει ότι την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου θα ξεκινούσαν οι εμβολιασμοί της τέταρτης δόσης για τον κορωνοϊό, τελικά αποφάσισε να τους αναβάλλει και μάλιστα επ’ αόριστο.

Στην αλλαγή πλεύσης οδήγησαν οι νέες εκτιμήσεις που αναφέρουν πως η μετάλλαξη Όμικρον, αν και εξαπλώνεται ταχύτατα και «αποφεύγει» τα εμβόλια, προκαλεί ηπιότερη ασθένεια.

Μάλιστα ο διευθυντής του υπουργείου Υγείας του Ισραήλ, μιλώντας στο Channel 13, ανέφερε πως εκκρεμούν επιπλέον δεδομένα από τη Μεγάλη Βρετανία και γι’ αυτό δεν θα προχωρήσουν οι αναμνηστικές δόσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα νέα δεδομένα αποδεικνύουν πως η μετάλλαξη Όμικρον είναι πιο «ακίνδυνη» από την Δέλτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This