Σάββατο 12/6/2021

Δεν πάνε καλά: Οδοντόκρεμα σε ρόλο… viagra!

Άντρες στη Βρετανία έχουν αρχίσει να τοποθετούν οδοντόκρεμα πάνω στο μόριό τους, πιστεύοντας ότι έτσι θα βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο… σεξ!

Αυτό, τουλάχιστον, υπόσχονται διάφοροι «τυχάρπαστοι» στα social media και στο YouTube, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη πρακτική να έχει διαδοθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι γιατροί της χώρας αναγκάστηκαν να βγουν και να μιλήσουν δημοσίως, τονίζοντας το πόσο επικίνδυνη είναι για την υγεία τόσο των αντρών, όσο και των γυναικών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Βρετανία έχουν κατακλυστεί από αναρτήσεις και βίντεο που υποστηρίζουν ότι, αν κάποιος αλείψει με οδοντόκρεμα το μόριό του πριν κάνει σεξ, θα έχει καλύτερη στύση και θα αντέξει περισσότερο στο κρεβάτι.

Πολλοί είναι εκείνοι, μάλιστα, που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους σχετικό βίντεο που ανάρτησε στο YouTube ο χρήστης Jose Barber, το οποίο μέσα σε λίγες ημέρες ξεπέρασε τις 1.100.000 θεάσεις!

Οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί της χώρας, πάντως, προειδοποιούν ότι η οδοντόκρεμα περιέχει ουσίες που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για την ευαίσθητη περιοχή του άντρα και ότι μπορεί να προκαλέσουν από σοβαρό ερεθισμό, μέχρι και μολύνσεις, οι οποίες κάλλιστα μπορούν να μεταδοθούν και στα γεννητικά όργανα των γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ