Δεν πάνε καλά: Οδοντόκρεμα σε ρόλο… viagra!

Must Read

Άντρες στη Βρετανία έχουν αρχίσει να τοποθετούν οδοντόκρεμα πάνω στο μόριό τους, πιστεύοντας ότι έτσι θα βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο… σεξ!

Αυτό, τουλάχιστον, υπόσχονται διάφοροι «τυχάρπαστοι» στα social media και στο YouTube, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη πρακτική να έχει διαδοθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι γιατροί της χώρας αναγκάστηκαν να βγουν και να μιλήσουν δημοσίως, τονίζοντας το πόσο επικίνδυνη είναι για την υγεία τόσο των αντρών, όσο και των γυναικών.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη Βρετανία έχουν κατακλυστεί από αναρτήσεις και βίντεο που υποστηρίζουν ότι, αν κάποιος αλείψει με οδοντόκρεμα το μόριό του πριν κάνει σεξ, θα έχει καλύτερη στύση και θα αντέξει περισσότερο στο κρεβάτι.

Πολλοί είναι εκείνοι, μάλιστα, που μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους σχετικό βίντεο που ανάρτησε στο YouTube ο χρήστης Jose Barber, το οποίο μέσα σε λίγες ημέρες ξεπέρασε τις 1.100.000 θεάσεις!

Οι γιατροί και οι φαρμακοποιοί της χώρας, πάντως, προειδοποιούν ότι η οδοντόκρεμα περιέχει ουσίες που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για την ευαίσθητη περιοχή του άντρα και ότι μπορεί να προκαλέσουν από σοβαρό ερεθισμό, μέχρι και μολύνσεις, οι οποίες κάλλιστα μπορούν να μεταδοθούν και στα γεννητικά όργανα των γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This