Ινδός εμβολιάστηκε δώδεκα φορές σε έντεκα μήνες

Must Read

Κατά συρροήν εμβολιασμένος είναι 84χρονος Ινδός, ο οποίος εμβολιάστηκε με τη θέλησή του και παράνομα 12 φορές επειδή ήθελε να νιώθει πιο δυνατός και να ξεφορτωθεί τους πόνους στις αρθρώσεις!

Ο Μπραχάμτνεφ Μαντάλ έκανε 12 εμβόλια σε 11 μήνες, δύο εκ των οποίων μάλιστα με διαφορά μισής ώρας! Αισθάνεται μάλιστα δικαιωμένος γι’ αυτήν την παράτολμη επιλογή για την υγεία του, αφού υποστηρίζει ότι πλέον δεν έχει τους πόνους στις αρθρώσεις που τον βασάνιζαν τα τελευταία οκτώ χρόνια, ενώ δεν τον έχει πιάσει ούτε κρύωμα.

Ο γηραιός άνδρας κατάφερνε να γίνεται δεκτός για εμβολιασμό χρησιμοποιώντας τις ταυτότητες διαφορετικών ανθρώπων και λέγοντας ψέματα, για τα οποία πάντως καλείται τώρα να απολογηθεί στις Αρχές. Ο συνταξιούχος ταχυδρόμος αναμένεται ωστόσο να τη σκαπουλάρει λόγω ηλικίας. «Εχω κάνει εμβόλια και συστήνω σε όλους να τα κάνουν. Είναι αρκετά ωφέλιμα. Η κυβέρνηση έκανε ένα απίστευτο βήμα, αφού βοηθούν και στους πόνους της μέσης, πρέπει να το κάνετε» δηλώνει ο Μαντάλ. Μιλώντας στο BBC, αποκάλυψε ότι ταξίδεψε σε διάφορα εμβολιαστικά κέντρα της επαρχίας Μπαντεπούρα, ενώ υποστήριξε ότι τα 9 από τα 12 εμβόλια τα έκανε με τη δική του ταυτότητα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This