Αστυνομικός άρπαξε από τον λαιμό γυναίκα συνάδελφο του επειδή του είπε να μην δέρνει τον ύποπτο

Κύμα οργής έχει προκαλέσει η πράξη του 46χρονου αστυνομικού

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει η αντίδραση ενός αστυνομικού στη Φλόριντα των ΗΠΑ ο οποίος δεν δίστασε να στραφεί κατά της γυναίκας συναδέρφου του κατά την διάρκεια σύλληψης ενός υπόπτου. 

Ο 46χρονος Κρίστοφερ Πουλέζ καταγράφηκε από άλλον αστυνομικό να χτυπάει έναν ύποπτο, τον οποίο η ομάδα είχε συλλάβει και του είχε περάσει χειροπέδες. Ο Πουλέζ φαίνεται να τον χτυπάει με ένα μπουκάλι το οποίο περιείχε σπρέι πιπεριού και εκείνη τη στιγμή, μια γυναίκα συνάδερφός του παρεμβαίνει και του ζητάει να σταματήσει. Μαινόμενος ο 46χρονος αστυνομικός, φαίνεται την αρπάζει από τον λαιμό, προσπαθώντας να την πνίξει.

Για το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, πήρε θέση ο διοικητής του τμήματος, ο οποίος χαρακτήρισε την κίνηση του 46χρονου «αηδιαστική», ενώ σημείωσε υπερασπιζόμενος την σωστή αντίδραση της αστυνομικού: «Το ότι η αστυνομικός παρενέβη και πρόλαβε μια κατάσταση από το να γίνει χειρότερη είναι αποτέλεσμα της εκπαίδευσης που πραγματοποιούμε». Μάλιστα στην ερώτηση γιατί ο συγκεκριμένος αστυνομικός δεν έχει συλληφθεί ακόμα, ο διοικητής απάντησε ότι η έρευνα για την δράση του 46χρονου βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα αυτή την στιγμή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This