Ο μεγαλύτερος χιονο-λαβύρινθος στον κόσμο

Must Read

Στη Snowlandia έχει δημιουργηθεί το μεγαλύτερο τουριστικό χειμερινό θέρετρο της Πολωνίας.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο λαβύρινθο χιονιού στον κόσμο. Η ιδέα που ξεκίνησε να υλοποιείται προ πανδημίας, το 2015, ολοκληρώθηκε και παρουσιάστηκε στο κοινό στις 17 Ιανουαρίου. Ο λαβύρινθος λειτουργούσε σε έκταση 2.500 τετραγωνικών μέτρων και πλέον αύξησε την έκτασή του στα 3.000 τετραγωνικά μέτρα, όντας επισήμως ο μεγαλύτερος λαβύρινθος χιονιού στον πλανήτη.

Η αρχική ιδέα ξεκίνησε από ντόπιους κατοίκους, και στη συνέχεια ανέλαβαν δουλειά οι επίσημες Αρχές με τη συνδρομή έμπειρων Πολωνών αρχιτεκτόνων.

Το τούνελ της εισόδου έχει μήκος 14 μέτρα και το ύψος των τείχων ξεπερνά τα 3,5. Ο λαβύρινθος άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά πριν από έξι χρόνια, και στόχος των υπεύθυνων ήταν οι επισκέπτες να χάνονται, βρίσκοντας την έξοδο με τη βοήθεια των υπαλλήλων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This