Αυτοκίνητο χτύπησε νεαρή ρεπόρτερ σε ζωντανή μετάδοση, αλλά εκείνη… συνέχισε απτόητη!

«Στην πραγματικότητα με χτύπησε ένα αυτοκίνητο στο κολέγιο έτσι ακριβώς. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι καλά», δήλωσε η ίδια, αφήνοντας άπαντες άφωνους

Must Read

Άναυδοι έμειναν οι τηλεθεατές του καναλιού WSAZ, όταν είδαν ένα αυτοκίνητο να χτυπά από πίσω τη νεαρή ρεπόρτερ που βρισκόταν σε ζωντανή μετάδοση, ρίχνοντάς την στο έδαφος!

Η Tori Yorgey, η οποία βρισκόταν για ρεπορτάζ στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, αλλά, το ακόμη πιο απίστευτο, είναι ότι, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, σηκώθηκε και… συνέχισε ακάθεκτη το ρεπορτάζ της! Βέβαια, όπως μπορούμε να δούμε στο παρακάτω βίντεο, όταν σηκώθηκε, στράφηκε προς την κάμερα σοκαρισμένη, λέγοντας τα εξής: «Θεέ μου. Μόλις χτυπήθηκα από αυτοκίνητο, αλλά είμαι εντάξει!».

«Είναι όλα καλά! Στην πραγματικότητα με χτύπησε ένα αυτοκίνητο στο κολέγιο έτσι ακριβώς. Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι καλά», συνέχισε. Μάλιστα, στο βίντεο ακούγεται και η οδηγός που τη χτύπησε να ζητά συγγνώμη, και τη ρεπόρτερ να της απαντά: «Κυρία μου, είσαι πολύ γλυκιά και είσαι καλά».

  • Δείτε τη στιγμή του αναπάντεχου ατυχήματος:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This