Αναβάλλεται το καρναβάλι της Βραζιλίας λόγω κορωνοϊού!

Την τελευταία βδομάδα στη χώρα καταγράφονται καθημερινά σχεδόν 120.000 κρούσματα, μια έξαρση που οφείλεται στη μετάλλαξη Όμικρον.

Must Read

Στην αναβολή των παρελάσεων του καρναβαλιού τουλάχιστον ως τον Απρίλιο προχωρούν οι δύο μεγαλύτεροι δήμοι της Βραζιλίας λόγω της ραγδαίας αύξησης των μολύνσεων στη χώρα.

Η Βραζιλία των 213 εκατομμυρίων κατοίκων καταγράφει έναν από τους βαρύτερους απολογισμούς θυμάτων της πανδημίας στον κόσμο, καθώς μετρά μέχρι σήμερα 622.563 νεκρούς. Μάλιστα, την τελευταία βδομάδα στη χώρα καταγράφονται καθημερινά σχεδόν 120.000 κρούσματα, μια έξαρση που οφείλεται στη μετάλλαξη Όμικρον.

Έτσι, οι Αρχές στο Ρίο ντε Τζανέιρο και στο Σάο Πάολο ανακοίνωσαν την αναβολή των καρναβαλικών παρελάσεων, που προβλεπόταν να γίνουν στα τέλη του Φεβρουαρίου. Η απόφαση ανακοινώθηκε έπειτα από ψηφιακή συνεδρίαση των δημάρχων, των πολιτειακών υπουργών Υγείας και αντιπροσώπων των σχολών σάμπας στις δύο πολιτείες και το καρναβάλι αναμένεται να πραγματοποιηθεί προς τα τέλη του Απρίλη.

Οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι, αξιόλογη πηγή εσόδων αφού προσελκύουν τεράστια πλήθη και αποτελούν μαγνήτη για τους τουρίστες, είχαν ήδη αναβληθεί στις αρχές του μήνα, εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάστασης. Μέχρι χθες είχε εμβολιαστεί πλήρως το 70% των πολιτών στη Βραζιλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This