Toυρκία, Πακιστάν, Κατάρ με όπλο την Μουσουλμανική Αδελφότητα στοχοποιούν την Ινδία στο θέμα του Κασμίρ

Ινδική έκθεση - βόμβα για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Must Read

Μετάφραση-Απόδοση: Ανδρέας Μουντζουρούλιας 

«Μια μεγάλη εκστρατεία έχει ξεκινήσει ξεκινά παγκοσμίως,  για να προωθήσει την αφήγηση της δήθεν γενοκτονίας από την Ινδία στο Κασμίρ. Το Disinfolab, ανέφερε σε μια τελευταία έκθεση,  ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα περιστρέφεται γύρω από προσεκτικά σχεδιασμένες υβριδικές εκστρατείες που περιλαμβάνουν μέσα ενημέρωσης. Τι επιθυμούν; Όσο περισσότερη δημοσιότητα γίνεται σε συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα στο Κασμίρ, τόσο καλύτερη είναι η προοπτική συλλογής κεφαλαίων.

Ως εκ τούτου, για να λειτουργήσει αυτή η προπαγάνδαστον δυτικό κόσμο, γίνεται στο όνομα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων! Η έκθεση ανέφερε ότι επιπλέον, η Μουσουλμανική Αδελφότητα, έχει δημιουργήσει με τα χρόνια ένα τεράστιο δίκτυο που εξαπλώνεται σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ (και τώρα όλο και περισσότερο στην Αυστραλία), το οποίο χρειάζεται χρηματοδότηση για να επιβιώσει. Η αφήγηση της «ισλαμοφοβίας» προωθείται, παρά το γεγονός ότι η αφήγηση είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη και έχει επανειλημμένα εκτεθεί.

Οι «ακτιβιστές» που κρύβονται πίσω από αυτή την εκστρατεία, απολαμβάνουν μια πολυτελή ζωή χωρίς κανένα πραγματικό επάγγελμα. Ταξιδεύουν σε business class, πηγαίνουν σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και παίρνουν χοντρά χρήματα.

Πρόσφατα στο Σαράγεβο, έγινε μία ημερίδα για το θέμα του Κασμίρ. Όλα τα άτομα που συμμετείχαν, είχα δεσμούς με την Μουσουλμανική Αδελφότητα. Εκεί συμμετείχαν επίσης στελέχη της και ο Λόρδος Nazir Ahmed, ο οποίος έχει καταδικασθεί για βιασμούς.

Οι συγκεκριμένοι κύριοι, συγκεντρώθηκαν σε ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων για να εκφράσουν την ανησυχία τους για τα ”εγκλήματα πολέμου” στο Κασμίρ. Το κόστος της εκδήλωσης ήταν τουλάχιστον 21.000 $. Κανένας δεν εξήγησε από πού προήλθαν τα χρήματα

Ο οργανισμός που υποστηρίζεται ότι φιλοξένησε την οργάνωση, είναι το ”Kashmir Civitas (KC),” που ιδρύθηκε το 2019, με βάσεις στην Κωνσταντινούπολη, το Λονδίνο, το Πεκίνο, τη Ρώμη και το Τορόντο. Ο Farhan Mujahid Chak βρίσκεται πίσω από KC. Είναι κάτοικος Κατάρ, με καταγωγή από Πακιστάν.

Δύο εβδομάδες πριν,  ο Chak ήταν κεντρικός ομιλητής σε ένα σεμινάριο που φιλοξενήθηκε από το think-tank Islamabad Policy Studies (IPS) με έδρα το Ισλαμαμπάντ, στις 2 Δεκεμβρίου 2021. Θέμα: Ο ρόλος του Κατάρ στη σύγκρουση του Κασμίρ.

Ταυτόχρονα, το Νομικό Φόρουμ για τις ”Καταπιεσμένες Φωνές του Κασμίρ” (του οποίου ο σύνδεσμος έχει διαγράψει το KC) δημοσίευσε μια αναφορά για το Κασμίρ μαζί με μία τουρκική οργάνωση με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Εν τω μεταξύ μία άλλη οργάνωση,  Stoke White άσκησε αγωγή στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά της Ινδίας! .

Ο Διευθυντής του Stoke White, Hakan Camuz είναι Βρετανός υπήκοος τουρκικής καταγωγής, έχοντας εκτεταμένες σχέσεις με την οικογένεια Ερντογάν. Υπηρέτησε ως Διευθυντής σε δύο τουρκικές οργανώσεις: την MUSIAD & την Turken Foundation UK.

Η Stoke White, είχε στο παρελθόν στοχεύσει και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τη Γαλλία.  

Από τον Ιούνιο του 2021, η Kashmir Civitas (KC) δημιούργησε μια ενότητα στον ιστότοπό της, που δίνει μια λίστα με ινδικές εταιρείες προς μποϊκοτάζ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο στρατός των τρολ του Πακιστάν, είναι πάντα έτοιμος να διαφημίσει την ”αφήγηση της γενοκτονίας” στο Κασμίρ. Εκατοντάδες ψεύτικα νήματα δημιουργούνται σχεδόν πριν από κάθε καμπάνια για να προωθήσουν ψεύτικες αφηγήσεις.

Εκ πρώτης όψεως, η όλη καμπάνια μπορεί να φαίνεται απλώς ότι γίνεται για τα χρήματα, το αφήγμα όμως έχει μεγαλύτερες γεωστρατηγικές επιπτώσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι το Κατάρ, η Τουρκία και το Πακ βρίσκονται ενεργά πίσω από αυτό.

Αυτός είναι ένας πόλεμος και έχει αρχίσει.”

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This