Τρίτη 15/6/2021

Νιγηριανός Ράπερ παροτρύνει τους μαύρους να πυροβολήσουν λευκούς (video)

Ο Jesse Ekene Nweke Conable, νιγηριανός ράπερ γνωστός ως JCBUZ, κάλεσε ανοιχτά τους ομοϊδεάτες του να διαπράξουν βία ενάντια στους λευκούς σε μια ομάδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Conable, ενισχύοντας ρατσιστικές απόψεις, παροτρύνει τους Αφρικανούς που ζουν στην Ευρώπη να σκοτώσουν τους λευκούς, αναφέρει το Samhällsnytt.

Σε μια κλειστή ομάδα στα κοινωνικά ενημερωτικά μέσα σχολίασε «Αν κάποιος λευκός ή λευκό κορίτσι προσπαθεί να μιλήσει βρώμικα για σένα, πυροβόλησε τους!».

Σύμφωνα με το Samhällsnytt, ο λογαριασμός του Instagram Barasvarta («Μόνο μαύροι») είναι ανοιχτός και προσβάσιμος μόνο στους μαύρους έχοντας εκατοντάδες οπαδούς. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός διευθύνεται από τον Conable και φέρει συνθήματα όπως «Black Power in Sweden» και «Fuck White People».

Σε ένα από τα βίντεο της σελίδας ο ράπερ από τη Νιγηρία λέει: «Αδελφοί και αδελφές μου, μαύροι αδελφοί μου και αδελφές έχω ένα σημαντικό μήνυμα για εσάς. Θέλω απλώς να σας πω σε όλους τους μαύρους αδελφούς και τις αδελφές μου εκεί έξω – είστε ξεχωριστοί και κανείς δεν είναι σαν εσάς. Συνεχίστε τον πόλεμο. Εμείς οι μαύροι θα επικρατήσουμε – θα γίνουμε νούμερο ένα – μια όμορφη μέρα θα γίνουμε νούμερο ένα – θα επικρατήσουμε των λευκών. Επειδή αυτοί οι λευκοί μας πήραν ως δούλους, πρέπει να τα πάρουμε ως δούλους και να τους χειριζόμαστε ακόμα χειρότερα ».

«Όπως και αυτοί οι λευκοί μας πήραν ως δούλους θα έπρεπε να τους πάρουμε ως σκλάβους και να τους αντιμετωπίσουμε ακόμα χειρότερα», λέει ο Conable.

Συνεχίζει λέγοντας «Θα πάρουμε τις σκύλες τους και θα πάρουμε τα χρήματά τους. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, θα είμαστε η καλύτερη ράτσα που υπήρξε ποτέ. Είμαστε Αφρικανοί πολεμιστές, δεν είναι στο επίπεδο μας. Αυτή είναι μόνο η αρχή, η μαύρη δύναμη. Αυτή είναι μόνο η αρχή, αρχίζει μικρή, αλλά με πιστεύετε ότι θα μεγαλώσουμε και θα γίνουμε μεγαλύτεροι. Θα είμαστε η ισχυρότερη ομάδα στη Σουηδία – κανείς δεν θα τολμήσει να μας πειράξει. Απλά περιμένετε, θα είναι μια όμορφη μέρα.»

Ο JCBUZ έχει περίπου 280.000 συνδρομητές στους λογαριασμούς του στο YouTube.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ