Το ελληνικό ταμπεραμέντο «έκαψε» ομογενή αστυνομικό στο Λονδίνο

Must Read

Αστυνομικός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου επικαλέστηκε την ελληνική του καταγωγή και το ταμπεραμέντο για να δικαιολογήσει το γεγονός ότι φίλησε και τσίμπησε στο μάγουλο μία συνάδελφό του.

Ο 48χρονος αρχιφύλακας Γιώργος Παναγής (George Panayi), 48 ετών, που βρέθηκε ένοχος και κινδυνεύει με απόλυση, φέρεται ότι ξεπέρασε τα όρια χωρίς τη συναίνεση της νεαρής συναδέλφου του εν ώρα υπηρεσίας το 2019.

Κατά την ακρόαση της υπόθεσης που έγινε αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της «Daily Mail», η αστυνομικός δήλωσε πως η πράξεις του ήταν «προσβλητικές, εξευτελιστικές, φρικιαστικές». Επιπλέον, ισχυρίστηκε πως ο ομογενής αστυνομικός τής έδειξε φωτογραφίες γυναικών που είχε στο κινητό του, λέγοντάς της πως βγαίνει μαζί τους «επειδή εκείνη δεν ήταν διαθέσιμη», προτού της πιάσει το πρόσωπο και τη φιλήσει στο μάγουλο. Ο εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου Τζούλιαν Γουόλτερς περιέγραψε τις ενέργειες ως «ασεβείς και αγενείς», προσθέτοντας ότι ισοδυναμούν με «ανάρμοστη συμπεριφορά».

Η υπερασπιστική γραμμή του Παναγή, όπως εκφράστηκε μέσω της Αλίσα Ουίλιαμσον, ήταν ότι σε αυτήν τη συμπεριφορά τον ώθησε η μεσογειακή και ελληνική καταγωγή του, και ισχυρίστηκε ότι ήταν μια χειρονομία με την οποία είχε μεγαλώσει και αποτελεί «σημάδι υποστήριξης και ενθάρρυνσης».

Υποστήριξε επίσης ότι το φιλί δόθηκε στο πλαίσιο μιας ανάλαφρης συζήτησης για ραντεβού μπροστά και σε άλλη συνάδελφό τους, η οποία δεν βρήκε κάτι το επιλήψιμο. Τέλος, αρνείται ότι άνοιξε την πόρτα της γυναικείας τουαλέτας ενώ γνώριζε ότι η συνάδελφός του ήταν μέσα, προτού την εμποδίσει να την κλείσει, στις 9 Φεβρουαρίου 2020.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This