Νεκροί πέντε Ουκρανοί στρατιώτες που προσπάθησαν να παραβιάσουν τα ρωσο-ουκρανικά σύνορα 

Ομάδα Ουκρανών προσπάθησαν να παραβιάσει τα σύνορα και δέχτηκε πυρά από Ρώσους - Διαψεύδει το Κίεβο

Must Read

Κλιμακώνεται η ένταση στα σύνορα ΡωσίαςΟυκρανίας, καθώς όπως αναφέρει το RT πέντε Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια σύγκρουσης, ενώ δύο τεθωρακισμένα οχήματα καταστράφηκαν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ουκρανοί στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους προέρχονταν από ομάδα η οποία επιχείρησε να μπει στη Ρωσία και ότι ο ρωσικός στρατός μαζί με τους  συνοριοφύλακες, τους εμπόδισαν μια ομάδα να παραβιάσει τα σύνορα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας το περιστατικό συνέβη στις 21 Φεβρουαρίου, 2022 στις 06:00 (ώρα Μόσχας), στο κατοικημένο σημείο Μιτκίνσκαγια της περιοχής του Ροστόφ, που βρίσκεται σε τμήμα της μεθορίου Ρωσίας- Ουκρανίας, όπου και εντοπίσθηκε η εν λόγω ομάδα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι έπειτα από μάχη, πέντε δολιοφθορείς της ομάδας αυτής σκοτώθηκαν και πως δύο οχήματα του ουκρανικού στρατού εισήλθαν στο έδαφος της Ρωσίας για να παραλάβουν επειγόντως τα μέλη της ομάδας δολιοφθορέων, τα οποία καταστράφηκαν. Κανένας από τους Ρώσους μεθοριακούς φρουρούς δεν τραυματίσθηκε.

Από πλευρά της η Ουκρανία, υποστηρίζει ότι πρόκειται για fake news των Ρώσων, σύμφωνα με το Reuters, ενώ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν ουκρανικές δυνάμεις κοντά στο Ροστόφ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This