ΥΠΕΞ: Εκκενώνεται η ελληνική πρεσβεία στο Κίεβο

Tα γενικά προξενεία στη Μαριούπολη και την Οδησσό εξακολουθούν να λειτουργούν, μέχρι νεωτέρας...

Must Read

Την είδηση πως αποχωρεί από το Κίεβο το προσωπικό της ελληνικής πρεσβείας στην ουκρανική πρωτεύουσα, μετέδωσε πριν από λίγο σε επίσημη ανακοίνωσή του το Υπουργείου Εξωτερικών.

Στην εν λόγω ανακοίνωση του υπουργείου σημειώνεται πως, ένεκα της ραγδαίας επιδείνωσης της κατάστασης ασφαλείας στο Κίεβο, ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ουκρανία ζήτησε και έλαβε την έγκριση να αποχωρήσει άμεσα από την πόλη.

Όπως αναφέρεται επίσης, η αποχώρηση του προσωπικού της πρεσβείας, καθώς και Ελλήνων πολιτών που επιθυμούν να αποχωρήσουν από το Κίεβο, θα πραγματοποιηθεί οδικώς. «Μέχρι νεωτέρας τα Γενικά Προξενεία στη Μαριούπολη και την Οδησσό παραμένουν εν λειτουργεία, με την επιτόπια κατάσταση επικινδυνότητας να κρίνουν οι επικεφαλής των  Αρχών αυτών», καταλήγει η ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This