Δημοσιογράφος CNN Vs Σεργκέι Λαβρόφ

«Μολύνθηκε από αγένεια ... Αν είσαι στην Ουκρανία και ξέχασες τους τρόπους σου, δεν μας αφορά», είπε ο Λαβρόφ!

Must Read

Η προσπάθεια του δημοσιογράφου του CNN Μάθιου Τσανς να απευθύνει ερώτημα προς τον Ρώσο Υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, δημιούργησε μεγάλη ένταση κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με τον πρώτο να επιμένει και τον δεύτερο με ειρωνικό ύφος αρχικά να αποφεύγει να απαντήσει και μετά να επικρίνει τον Αμερικανό.

«Μολύνθηκε από αγένεια … Αν είσαι στην Ουκρανία και ξέχασες τους τρόπους σου, δεν μας αφορά», είπε χαρακτηριστικά ο Ρώσος ΥΠΕΞ σχολιάζοντας τον Τσανς!

Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν οι Ρώσοι, ο Λαβρόφ επιτέθηκε στον Αμερικανό δημοσιογράφο, επειδή αρνήθηκε να αφήσει τους Κινέζους συναδέλφους του να μιλήσουν.

Μάλιστα δημιουργήθηκε ολόκληρο επεισόδιο καθώς παρενέβη και η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, η οποία εξεμάνη από ερώτηση άλλου δημοσιογράφου!

Ο διάλογος με τον δημοσιογράφο του CNN:

Ζαχάροβα: «Ακολουθεί ερώτηση από το κινεζικό CGTN»

Τσανς: «Συγγνώμη επειδή είμαι σε ελαφρώς δύσκολη κατάσταση, το όνομά μου είναι Μάθιου Τσανς και είμαι από το CNN».

Λαβρόφ: «Δεν είναι ευγενικός, δουλεύει στην Ουκρανία τώρα. Μολύνθηκε από αγένεια … Γιατί αν αυτό γίνει συνέντευξη του CNN, αυτό πάει πολύ».

Ζαχάροβα: «Τα κινεζικά ΜΜΕ να λάβουν το λόγο…»

Τσανς: «Είμαι στο Κίεβο τώρα και δέχεται επίθεση κύριες Λαβρόφ, από τις ρωσικές δυνάμεις. Θα ήθελα να ξέρω ποιο είναι το σχέδιό σας».

Ζαχάροβα: «Παρακαλώ συνάδελφοι, Δώστε τον λόγο στους Κινέζους δημοσιογράφους».

Τσανς: «Γιατί οι ρωσικές δυνάμεις τώρα μπαίνουν στο Κίεβο; Κυκλώνουν την πρωτεύουσα».

Ζαχάροβα: «Μοιάζει σαν να μας έχουν επιτεθεί χάκερ, όπως υποσχέθηκαν χθες οι αμερικανικές αρχές, Παρακαλώ να επιτρέψετε στους Κινέζους συναδέλφους να ρωτήσουν αυτό που θέλουν».

Τσανς: «Θέλετε να σας επαναλάβω την ερώτηση κύριε;»

Λαβρόφ: «Μάθιου, σώπασε σε παρακαλώ. Δεν σου δόθηκε ο λόγος και αν είσαι στην Ουκρανία και ξέχασες τους τρόπους σου, δεν μας αφορά».

https://youtu.be/RWFmgI8iq04

Λίγο αργότερα, νέα ερώτηση δημοσιογράφου… άναψε τα αίματα, με την Μαρία Ζαχάροβα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της (από το 1’31” και μετά το σχετικό απόσπασμα):

Δημοσιογράφος: «Ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας είπε ‘ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε παλαβός’ . Έτσι τον βλέπουν πολλοί. Έκανε πολλές επιθέσεις στον γείτονά του και σκότωσε πολλούς ξάδελφους Ρώσων στρατιωτών. Ποια είναι η δική σας αντίδραση σε αυτή την περιγραφή της πράξης του;»

Ζαχάροβα: «Πόσες φορές προσπαθήσατε να μετρήσετε πόσοι σκοτώθηκαν από ελεύθερους σκοπευτές το 2013-2014; Πόσοι πετροβολήθηκαν; Αναφέρατε τίποτα σχετικό; Πως τολμάτε και μετράτε ξαφνικά τώρα; Το να αγνοούμε και να μην αναγνωρίζουμε είναι εξίσου εγκληματικό με το να δίνεται πληροφορίες στο καθεστώς του Κιέβου. Συγγνώμη για τη συγκίνησή μου, αλλά δεν μπορώ να ακούω εκπροσώπους των ΜΜΕ. Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Πάλι λέγεται πολύ απλά προπαγάνδα. Και σε άλλες εποχές αυτή η προπαγάνδα μπορεί να ήταν αποδεκτή, αλλά όταν μιλάμε την ώρα που υπάρχουν νεκροί, πραγματικά αυτό είναι απαράδεκτο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This