Οι Ρώσοι εισβάλλουν στο Κίεβο από όλες τις πλευρές

Τα τεθωρακισμένα ήδη βρίσκονται εντός της πόλης

Must Read

Φαίνεται ότι το σχέδιο του ρωσικού στρατού ήταν να περικυκλώσει το Κίεβο, να συλλέξει τις απαραίτητες πληροφορίες για το που βρίσκονται οι θέσεις άμυνας και τα οδοφράγματα καθώς και το πυροβολικό των ουκρανών εντός της πόλης και έπειτα να εισβάλει όχι από μία κατεύθυνση όπως όλοι περίμεναν, αλλά από πολλές κατευθύνσεις.

Αυτή τη στιγμή όπως μεταδίδουν τα διεθνή δίκτυα, ο ρωσικός στρατός εισβάλλει στο Κίεβο από πολλές πλευρές. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες εισβολή γίνεται και στο Χάρκοβο ταυτόχρονα.

Ακούγεται πλήθος εκρήξεων ενώ ουρλιάζουν και οι σειρήνες.

Από το υπουργείο άμυνας της Μόσχας πριν από λίγο υπήρχε και ανακοίνωση με την οποία η Ρωσία ισχυρίστηκε πως η καθυστέρηση της επίθεσης έγινε επειδή ο ρωσικός στρατός δεν ήθελε να χρησιμοποιήσει βαριά όπλα που ενδεχομένως να προκαλούσαν παράπλευρες απώλειες και ήθελε να περιορίσει τις απώλειες στο ελάχιστο.

Τα ρωσικά τεθωρακισμένα βρίσκονται ήδη στην πόλη.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This