Ο Τζόνσον δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου λόγω… αποδοκιμασιών!

Must Read

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ακύρωσε την συνέντευξη Τύπου, που ήταν προγραμματισμένη μετά την συνάντησή του με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στο Λουξεμβούργο. Αφορμή οι αποδοκιμασίες και τα γιουχαρίσματα από τον κόσμο που είχε μαζευτεί έξω από το εστιατόριο και επιτέθηκε φραστικά στους δύο ισχυρούς άνδρες.

Ο Τζόνσον επρόκειτο να κάνει επίσημη δήλωση, δίπλα στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Σαβιέ Μπετέλ, ο οποίος τελικά μίλησε μόνος στους εκπροσώπους του Τύπου. Στη Βρετανία, πάντως, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν λόγο για μια «συνέντευξη Τύπου – ντροπή» κατηγορώντας τον Μπόρις Τζόνσον που δεν εμφανίστηκε με πρόσχημα τις αποδοκιμασίες.

Στις δηλώσεις του ο Μπετέλ ανέφερε πως «ο Τζόνσον κρατά στα χέρια του το μέλλον όλων των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κάθε Ευρωπαίου πολίτη που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο» δείχνοντας προς το άδειο μέρος της σκηνής που επρόκειτο να σταθεί για τη δική του δήλωση ο Τζόνσον. «Είναι δική σου ευθύνη. Οι άνθρωποι της χώρας σου, βασίζονται σε εσένα. Δεν μπορείς να κρατάς όμηρο το μέλλον τους για δικά σου πολιτικά κέρδη. Ο χρόνος κυλά και πρέπει να τον αξιοποιήσεις σοφά» συνέχισε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, φερόμενος σα να συνομιλεί με τον όμολογό του της Βρετανίας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This