Δευτέρα 14/6/2021

Ο Τζόνσον δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου λόγω… αποδοκιμασιών!

Ο Βρετανός πρωθυπουργός ακύρωσε την συνέντευξη Τύπου, που ήταν προγραμματισμένη μετά την συνάντησή του με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στο Λουξεμβούργο. Αφορμή οι αποδοκιμασίες και τα γιουχαρίσματα από τον κόσμο που είχε μαζευτεί έξω από το εστιατόριο και επιτέθηκε φραστικά στους δύο ισχυρούς άνδρες.

Ο Τζόνσον επρόκειτο να κάνει επίσημη δήλωση, δίπλα στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Σαβιέ Μπετέλ, ο οποίος τελικά μίλησε μόνος στους εκπροσώπους του Τύπου. Στη Βρετανία, πάντως, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν λόγο για μια «συνέντευξη Τύπου – ντροπή» κατηγορώντας τον Μπόρις Τζόνσον που δεν εμφανίστηκε με πρόσχημα τις αποδοκιμασίες.

Στις δηλώσεις του ο Μπετέλ ανέφερε πως «ο Τζόνσον κρατά στα χέρια του το μέλλον όλων των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κάθε Ευρωπαίου πολίτη που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο» δείχνοντας προς το άδειο μέρος της σκηνής που επρόκειτο να σταθεί για τη δική του δήλωση ο Τζόνσον. «Είναι δική σου ευθύνη. Οι άνθρωποι της χώρας σου, βασίζονται σε εσένα. Δεν μπορείς να κρατάς όμηρο το μέλλον τους για δικά σου πολιτικά κέρδη. Ο χρόνος κυλά και πρέπει να τον αξιοποιήσεις σοφά» συνέχισε ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, φερόμενος σα να συνομιλεί με τον όμολογό του της Βρετανίας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ