Επιφάνιος σε Κύριλλο: «Οι ζωές των Ρώσων στρατιωτών έγιναν το τίμημα για τις δικές σας ιδέες και του προέδρου σας»

Must Read

Με ένα δραματικό όσο και αποκαλυπτικό μήνυμα, ο Μητροπολίτης Κιέβου Επιφάνιος απευθύνει έκκληση-κάλεσμα προς τον Πατριάρχη Μόσχας κ. Κύριλλο, προκειμένου να σταματήσει η απρόκλητη ρωσική εισβολή στα εδάφη της Ουκρανίας.

Ο Μητροπολίτης Κιέβου σχολιάζοντας την προηγούμενη πρόσφατη ανακοίνωση του Πατριάρχη Μόσχας αναφορικά με τον πόλεμο, υπογραμμίζει ότι «δυστυχώς έχει γίνει σαφές από προηγούμενες δημόσιες δηλώσεις σας, ότι το να διατηρήσετε τις καλές σχέσεις με τον Πούτιν και την ηγεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας, είναι πολύ πιο σημαντικό για εσάς από το να νοιαστείτε για τους ανθρώπους στην Ουκρανία, κάποιοι από τους οποίους σας θεωρούσαν και ποιμένα τους πριν από τον πόλεμο».

Και συνεχίζει διερωτώμενος «άν έχει νόημα να σας ζητήσουμε να κάνετε κάτι αποτελεσματικό για να σταματήσει η ρωσική επιθετικότητα εναντίον της Ουκρανίας άμεσα».

Αυτό που επισημαίνει ο Μητροπολίτης Επιφάνιος, είναι ότι υπάρχουν περισσότεροι από 3.000 νεκροί Ρώσοι στρατιώτες στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή.

«Η ηγεσία της χώρας μας έχει ήδη απευθύνει έκκληση στον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό να διευκολύνει την επιστροφή των σορών στην πατρίδα τους, έτσι ώστε οι συγγενείς και φίλοι τους να τους χαιρετίσουν και να τους θάψουν. Δυστυχώς, δεν λάβαμε καμία απάντηση από τη ρωσική πλευρά μέχρι τώρα».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο orthodoxtimes.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This