Φον Ντερ Λάιεν για τις κυρώσεις στη Ρωσία: «Δεν τελειώσαμε, προετοιμάζουμε περαιτέρω βήματα»

Δεν τελείωσαν ακόμα με τις κυρώσεις

Must Read

«Περαιτέρω βήματα» ετοιμάζονται για τις κυρώσεις στη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία όπως δήλωσε σήμερα η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Οι κυρώσεις δαγκώνουν πολύ δυνατά, μπορείτε να πείτε», είπε στο γερμανικό κρατικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk: «Η ρωσική οικονομία κλονίζεται.» είπε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

«Αυτές οι κυρώσεις έπληξαν τον Πρόεδρο Πούτιν μέχρι τον πυρήνα», είπε η φον ντερ Λάιεν. Οι κυρώσεις στοχεύουν το πιο αδύναμο σημείο της Ρωσίας, δηλαδή την οικονομία της, η οποία είναι  προσανατολισμένη στην εξαγωγή πετρελαίου, φυσικού αερίου και άνθρακα.

«Δεν τελειώσαμε. Προετοιμάζουμε περαιτέρω βήματα», δήλωσε η Φον ντερ Λάιεν, τονίζοντας ότι τα επόμενα βήματα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Όσον αφορά στην πιθανότητα τερματισμού των εισαγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου από τη Ρωσία η Φον ντερ Λάιεν είπε ότι «τίποτε δεν αποκλείεται από το τραπέζι. Αυτό ήταν το σύνθημα ευθύς εξ’ αρχής».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This