Χιουμοράκι από τον Λευκό Οίκο για τις κυρώσεις που επέβαλλε η Ρωσία στις ΗΠΑ

Τι συνέβη με τον νεκρό πατέρα του Μπάιντεν

Must Read

Οι κυρώσεις που επέβαλε η Ρωσία νωρίτερα σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους των ΗΠΑ αντιμετωπίστηκαν με σκωπτικό τρόπο από τον Λευκό Οίκο. Οι Αμερικανοί υποστήριξαν ότι η Μόσχα επειδή ξέχασε να προσθέσει το «τζούνιορ» στο όνομα του Τζο Μπάιντεν (σ.σ. Τζόζεφ Ρόμπινετ Μπάιντεν τζούνιορ), μπορεί να επέβαλε κατά λάθος κυρώσεις σε βάρος του μακαρίτη πατέρα του Αμερικανού Προέδρου.

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν είναι “τζούνιορ” επομένως μπορεί να έχουν επιβάλει κυρώσεις σε βάρος του πατέρα του, ας αναπαυθεί εν ειρήνη», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι, η οποία συμπεριλαμβάνεται στη ρωσική λίστα.

Θυμίζουμε ότι η Ρωσία ανακοίνωσε πως συμπεριέλαβε τον Μπάιντεν, τον Υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν, τον αρχηγό της CIA Ουίλιαμ Μπερνς, τον σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας Τζέικ Σάλιβαν, την Ψάκι και άλλους αξιωματούχους των ΗΠΑ σε λίστα απαγόρευσης εισόδου στη Ρωσία.

Η Τζεν Ψάκι συμπλήρωσε: «Κανείς μας δεν σχεδιάζει ταξίδια αναψυχής στη Ρωσία, κανείς μας δεν έχει τραπεζικούς λογαριασμούς στους οποίους δεν θα έχει πρόσβαση, οπότε θα προχωρήσουμε μπροστά».

Η κίνηση της Ρωσίας είχε μάλλον συμβολικό χαρακτήρα, αφού το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών σχολίασε ότι αν χρειαστεί, θα διασφαλίσει πως τυχόν επαφές με υψηλόβαθμους αξιωματούχους από τη συγκεκριμένη λίστα θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν.

«Νομίζω πως είμαστε βέβαιοι ότι αν χρειαστεί να έχουμε… άμεσες ή έμμεσες διαβουλεύσεις με τη Ρωσία, θα μπορέσουμε να τις πραγματοποιήσουμε», δήλωσε σχετικά η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This