Αίτηση από Pfizer/BioNTech για τέταρτη δόση στους άνω των 65 ετών

Ό,τι προαναγγέλλει ο Μπουρλά, γίνεται σύντομα πράξη...

Must Read

Η αντίστροφη μέτρηση για τη χορήγηση της τέταρτης δόσης του εμβολίου κατά του κορωνοϊού στους άνω των 65 ετών φαίνεται πως ξεκίνησε στις ΗΠΑ, μιας οι Pfizer/BioNTech ανακοίνωσαν ότι ζήτησαν από την αμερικανική ρυθμιστική αρχή φαρμάκων (FDA) να εγκρίνει μια δεύτερη αναμνηστική δόση (σ.σ. έτσι την ονομάζουν…) του εμβολίου τους κατά της covid-19 για τους ενήλικες άνω των 65 ετών.

Το αίτημα βασίζεται στα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο Ισραήλ εν μέσω ενός κύματος της επιδημίας που οφειλόταν στο παραλλαγμένο στέλεχος Όμικρον, επεσήμαναν οι εταιρείες σε ανακοίνωσή τους: «Μια επιπλέον αναμνηστική δόση εμβολίου τεχνολογίας mRNA αυξάνει την ανοσογονικότητα και μειώνει τα ποσοστά των μολύνσεων και της σοβαρής νόσησης».

Την τέταρτη δόση είχε προαναγγείλει άλλωστε ο ισχυρός άνδρας της Pfizer Άλμπερτ Μπουρλά και σε πρόσφατη συνέντευξή του. Και όπως συμβαίνει από το ξεκίνημα της πανδημίας, ό,τι προαναγγέλλει ο Μπουρλά, γίνεται σύντομα πράξη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This