Πεσκόφ: Η Ρωσία καταβάλλει «κολοσσιαία προσπάθεια» στις συνομιλίες με την Ουκρανία

Οι ΗΠΑ «δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν διάλεξη στη Ρωσία μετά την εμπλοκή τους σε τόσες πολλές συγκρούσεις».

Must Read

Το Κρεμλίνο ισχυρίζεται ότι καταβάλλει «κολοσσιαία» προσπάθεια στις συνομιλίες για μια πιθανή ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία: «Η αντιπροσωπεία μας καταβάλλει κολοσσιαία προσπάθεια και δείχνει μεγαλύτερη ετοιμότητα απέναντί ​​της από την άλλη πλευρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ερωτηθείς για δημοσίευμα των Financial Times ότι η Ουκρανία και η Ρωσία είχαν σημειώσει σημαντική πρόοδο σε ένα δοκιμαστικό ειρηνευτικό σχέδιο 15 σημείων, ο Πεσκόφ είπε στο Reuters: «Δεν είναι σωστό – υπάρχουν στοιχεία εκεί που είναι σωστά, αλλά συνολικά είναι εσφαλμένα. Το Κρεμλίνο θα ανακοινώσει την πρόοδο όταν υπάρξει πρόοδος προς αναφορά. Απευθυνθείτε όμως σε όλες τις άλλες ερωτήσεις στους Financial Times».

Ο Ρώσος αξιωματούχος πρόσθεσε: «Συμφωνώντας ένα τέτοιο έγγραφο, η τήρηση όλων των παραμέτρων του και η εφαρμογή τους θα μπορούσε πολύ γρήγορα να σταματήσει αυτό που συμβαίνει».

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε ακόμα ότι ο ισχυρισμός του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι «εγκληματίας πολέμου» είναι «απαράδεκτος» και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «δεν είχαν το δικαίωμα να κάνουν διάλεξη στη Ρωσία μετά την εμπλοκή τους σε τόσες πολλές συγκρούσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This