Σβαρτσενέγκερ προς Ρώσους πολίτες και στρατιώτες: Για ποια «αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας» μιλά ο Πούτιν; Όλα είναι ψέματα!

«Ο κόσμος είδε τη γενναιότητά σας. Γνωρίζουμε πως έχετε υποστεί τις συνέπειες της τόλμης σας. Είστε οι νέοι μου ήρωες…»

Must Read

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ επιχειρεί μέσω σημερινού βίντεο, να εξηγήσει στο Ρωσικό λαό τους λόγους για τους οποίους η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία δεν αποτελεί επ’ ουδενί μια «ειδική επιχείρηση για την αποναζιστικοποίηση της χώρας», όπως επιμένει να την χαρακτηρίζει ο Πούτιν.

Ο αυστριακής καταγωγής σταρ του Χόλιγουντ, επαινεί, παράλληλα, τη στάση και τη γενναιότητα των Ρώσων πολιτών που αντιδρούν στον πόλεμο, αναγνωρίζοντας, όπως λέει, ότι το κουράγιο τους έχει συνέπειες: «Σας συνέλαβαν, σας φυλάκισαν, σας χτύπησαν. Είστε πλέον οι νέοι ήρωές μου». Και, απευθυνόμενος στους πολίτες, αλλά και στους στρατιώτες της Ρωσίας που πολεμούν στην Ουκρανία, τονίζει πως ο πρόεδρός τους τούς «παραμυθιάζει».

«Γνωρίζω πως η κυβέρνησή σας σάς είπε ότι είναι ένας πόλεμος για την αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας. Αποναζιστικοποίηση της Ουκρανίας; Αυτό δεν είναι αλήθεια», ακούγεται να λέει σε κάποιο σημείο ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, που επαναλαμβάνει πως νιώθει «στοργή και σεβασμό για τον λαό της Ρωσίας», στο διάρκειας άνω των 9 λεπτών βίντεο, το οποίο είναι υποτιτλισμένο και στη ρωσική γλώσσα.

Ο Σβαρτσενέγκερ είναι ίσως ένας από τους ελάχιστους διάσημους που, ενδεχομένως, έχει τη δύναμη να «σπάσει» το Σιδηρούν Παραπέτασμα στη νέα μορφή που έχει εξελιχθεί, καθώς διατηρεί τους δικούς του δεσμούς και ιστορία με τη Ρωσία, όντας ο πρώτος δυτικός σταρ που βρέθηκε για γυρίσματα στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας, το 1988, για λογαριασμό της ψυχροπολεμικής περιπέτειας «Red Heat» («Αποστολή εκτός έδρας»).

https://twitter.com/Schwarzenegger/status/1504426844199669762

Θα ξανασκεφτούν τους ισχυρισμούς του προέδρου τους

Ως εκ τούτου, ο δημοφιλής χολιγουντιανός σταρ φιλοδοξεί να περάσει, μέσω των social media, το μήνυμά του και στους Ρώσους θαυμαστές του. Ο σταρ καλεί, λοιπόν, τον Πούτιν να σταματήσει τον πόλεμο («ξεκινήσατε αυτόν τον πόλεμο. Διεξάγετε αυτόν τον πόλεμο. Μπορείτε να σταματήσετε αυτόν τον πόλεμο»), σημειώνοντας, παράλληλα, πως μπορεί τον ίδιο να μην τον ενδιαφέρει η προτροπή του, αλλά εκτιμά ότι -σίγουρα- οι Ρώσοι πολίτες θα ξανασκεφτούν τους ισχυρισμούς του προέδρου τους, ότι δεν πρόκειται για πόλεμο.

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ ολοκληρώνει το βίντεό του με ένα μήνυμα συμπαράστασης προς τους Ρώσους πολίτες που διαδηλώνουν κατά του πολέμου στους δρόμους της χώρας τους. «Ο κόσμος είδε τη γενναιότητά σας. Γνωρίζουμε πως έχετε υποστεί τις συνέπειες της τόλμης σας (…). Είστε οι νέοι μου ήρωες…».

  • Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το επίμαχο βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This