Στην παραλία του Μπράιτον το πιο… μικροσκοπικό αστυνομικό τμήμα της Αγγλίας!

Must Read

Στην παραλία του Μπράιτον άνοιξε η αστυνομία του Σάσεξ το μικρότερο σε διαστάσεις αστυνομικό τμήμα ολόκληρης της Αγγλίας, στο οποίο δεν μπορεί, καλά-καλά, να χωρέσει ούτε η… μονάδα που υπηρετεί σε αυτό!

Μόνο τυχαίο, άλλωστε, δεν είναι το γεγονός, ότι ο επικεφαλής αξιωματικός και οι δυο αστυνομικοί -μια γυναίκα και ένας άντρας- που το επανδρώνουν, αναγκάστηκαν να φωτογραφηθούν έξω από αυτό στις επίσημες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Το εν λόγω αστυνομικό τμήμα, το οποίο μοιάζει περισσότερο με… μικρή αποθήκη, είναι κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμο πλαστικό και έχει διαστάσεις μόλις 1,8 μέτρο πλάτος και 2,7 μέτρα πλάτος!

Αξίζει να σημειωθεί πως, η τοπική αστυνομία αποφάσισε να το εγκαταστήσει στο συγκεκριμένο σημείο, δυο εβδομάδες μετά το σάλο που ξέσπασε από το γεγονός ότι, στη συγκεκριμένη παραλία βίασαν μια 18χρονη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This