Δολοφονούσαν συμμαθητή τους και αντί να βοηθήσουν, τον βιντεοσκοπούσαν (video)

Must Read

Ασύλληπτο το περιστατικό συνέβη έξω από εμπορικό του Λονγκ Άιλαντ στις ΗΠΑ, όταν νεαρός ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από συνομήλικούς του μπροστά σε 70 ανθρώπους που βιντεοσκοπούσαν.

Ο Κασίν Μόρις, ένας 16χρονος μαθητής του Λυκείου Όσιανσαϊντ, είχε συνοδεύσει μια κοπέλα στο σπίτι της έπειτα από ένα πάρτι που παρευρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο νεαρός που είχε δεσμό με την συγκεκριμένη κοπέλα, έμαθε το περιστατικό και ξεκίνησε να στέλνει απειλητικά μηνύματα στον Μορίς, όπως δήλωσε η αδερφή του, αλλά εκείνος δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Ο «νταής» που απειλούσε τον Μόρις, αφού συγκέντρωσε μια ομάδα από συμμαθητές του, έστησε ενέδρα στον Μορίς και του επιτέθηκε έξω από πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, αφού του επιτέθηκαν με κλωτσιές και γροθιές, ο φερόμενος ως δεσμός της κοπέλας, τον μαχαίρωσε στο στήθος, κόβοντας το νήμα της ζωής του 16χρονου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μάρτυρες του τσακωμού ήταν 50-70 νέοι που συγκεντρώθηκαν γύρω από το συμβάν για να δουν τι συμβαίνει αλλά κανένας δεν επιχείρησε να παρέμβει ή να καλέσει την αστυνομία. «Τα παιδιά απλά στέκονταν εκεί και δεν έκαναν τίποτα για να βοηθήσουν τον Κασίν», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ντετέκτιβ Στέφεν Φίτζπατρικ. «Αντ΄αυτού βιντεοσκόπησαν τον θάνατό του. Προτίμησαν αυτό από το να τον βοηθήσουν».

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρει 5-7 άτομα που φέρεται να ενεπλάκησαν στην επίθεση. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά υπάρχουν και πλάνα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του εμπορικού κέντρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This