Τραγικό! 8χρονος πήδηξε στο κενό επειδή τον κακοποιούσαν οι γονείς του

Must Read

Τραγικό περιστατικό συνέβη στην Ουκρανία όπου 8χρονο αγόρι πήδηξε στο κενό από τον ένατο όροφο της πολυκατοικίας όπου ζούσε με την οικογένεια του και δεχόταν συνεχόμενη κακοποίηση.

Ο άτυχος Αντον γύρισε από το σχολείο στις 23 Αυγούστου και όταν για άγνωστο λόγο δέχτηκε ξανά επίθεση και ξυλοδαρμό από τους γονείς στου, άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε στο κενό.

Μια γείτονας που ζει στον κάτω όροφο δήλωσε πως άκουσε φωνές προς το παιδί επειδή είχε σκίσει τα ρούχα του, άκουσε τον ξυλοδαρμό, έπειτα σιωπή και στη συνέχεια τον ήχο της πτώσης του παιδιού στο έδαφος.

«Μόνο μερικά δευτερόλεπτα πέρασαν και άκουσα αυτό τον ανατριχιαστικό ήχο από την πτώση του παιδιού. Κοίταξα έξω από το παράθυρο και είδα το παιδί κάτω. Κάλεσα αμέσως το ασθενοφόρο και την αστυνομία».

Ένας άλλος γείτονας της οικογένειας, είπε: «Είχα δει τους γονείς να ανεβαίνουν στο διαμέρισμα και λίγα λεπτά αργότερα είδα το παιδί να κείται στο έδαφος».

Οι νοσηλευτές που έφτασαν στο σημείο απλά διαπίστωσαν το θάνατο του παιδιού. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα και έχει οριστεί δίκη για τους γονείς οι οποίοι αν κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με πέντε χρόνια φυλάκισης.

Μάλιστα κατά την ανάκριση παραδέχτηκαν πως, πριν το παιδί τους βουτήξει στο κενό, το είχαν ξυλοκοπήσει και πως τη συγκεκριμένη μέθοδο την χρησιμοποιούσαν συχνά για να το συνετίσουν.

Τόσο η δασκάλα όσο και η ψυχολόγος του σχολείου όπου φοιτούσε το παιδί στις καταθέσεις τους ανέφεραν πως οι γονείς δεν ενδιαφέρονταν για τον γιο τους και ο άτυχος Άντον είχε πολλές φορές ζητήσει βοήθεια.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This