Να μην επιβάλλει κυρώσεις στον Αμπράμοβιτς ζήτησε από Μπάιντεν ο Ζελένσκι

Ο Ρώσος μεγιστάνας μπορεί να διαδραματίσει ρόλο στις διαπραγματεύσεις της Ρωσίας με την Ουκρανία

Must Read

O πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ζήτησε από τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, να μην επιβάλει κυρώσεις στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Αυτό τουλάχιστον αποκαλύπτει η εφημερίδα The Wall Street Journal.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ρώσος μεγιστάνας, στον οποίο έχουν επιβληθεί κυρώσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ηνωμένο Βασίλειο, μπορεί να διαδραματίσει ρόλο στις διαπραγματεύσεις της Ρωσίας με την Ουκρανία.

Η Wall Street Journal σημειώνει ότι αρχές Μαρτίου Αμερικανοί αξιωματούχοι ετοίμασαν λίστα κυρώσεων για τον Αμπράμοβιτς, την οποία έβαλε στον «πάγο» το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου. Και αιτία ήταν η μεσολάβηση Ζελένσκι, με τον Ουκρανό Πρόεδρο να ζητάει από τον Τζο Μπάιντεν την εξαίρεση Αμπράμοβιτς από τη λίστα των κυρώσεων.

Για το θέμα η Έμιλι Χορν, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου δήλωσε ότι «δεν πρόκειται να διαβάσουμε ιδιωτικές συνομιλίες μεταξύ του Προέδρου Μπάιντεν και του Προέδρου Ζελένσκι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This