«Χαριστική βολή για την ελευθερία των ΜΜΕ στη Βρετανία» οι σημερινές κυρώσεις, σύμφωνα με το ρωσικό RT

«Οι αξιωματούχοι της χώρας δείχνουν τις παρωπίδες που έχουν, θεωρώντας ότι οποιαδήποτε είδηση προέρχεται από την Ρωσία, είναι ψευδής»

Must Read

Παράγινε το κακό με τη φίμωση των ΜΜΕ, υποστηρίζει το -μπλοκαρισμένο στα social media- κρατικά χρηματοδοτούμενο τηλεοπτικό δίκτυο της Ρωσίας RT, σημειώνοντας πως με τις βρετανικές κυρώσεις ενάντια σε ρωσικούς κρατικούς οργανισμούς μέσων ενημέρωσης, οι αξιωματούχοι της χώρας δείχνουν τις παρωπίδες που έχουν, θεωρώντας ότι οποιαδήποτε είδηση προέρχεται από την Ρωσία, είναι ψευδής.

«Με αυτή την ενέργεια η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σημαίνει τη χαριστική βολή για την ελευθερία των μέσων ενημέρωσης στη Βρετανία», δήλωσε συγκεκριμένα στο Reuters η Άνα Μπελκίνα, αναπληρώτρια αρχισυντάκτρια του RT.

Η Βρετανία ανακοίνωσε σήμερα κυρώσεις ενάντια σε 14 ακόμη ρωσικές οντότητες και άτομα, συμπεριλαμβανομένων κρατικών μέσων ενημέρωσης που βρίσκονται πίσω από το RT και το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, καθώς και ορισμένα από τα ανώτερα στελέχη τους, υποστηρίζοντας ότι εν λόγω οι κυρώσεις στοχεύουν αυτούς που προωθούν «ψευδείς ειδήσεις και αφηγήματα» του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This