Η «μεγαλύτερη προδοσία» η απόσυρση της Τουρκίας από την Κύπρο, για τον Τατάρ!

Έκαναν πατρίδα τους τα χώματα της Κύπρου με το αίμα των «αγωνιστών» και των Τούρκων στρατιωτών!

Must Read

Δεν χάνει ευκαιρία το μαντρόσκυλο του Ερντογάν, ο Ερσίν Τατάρ, να αναπαράγει την τουρκική προπαγάνδα και αυτό έκανε κατά τη διάρκεια δενδροφύτευσης στα Κόκκινα.

Αναμασώντας τη γνωστή καραμέλα δήλωσε ότι οι εγγυήσεις της Τουρκίας και η παρουσία του τουρκικού στρατού είναι η μοναδική εγγύηση για να ζουν με ειρήνη, ασφάλεια και ηρεμία οι Τούρκοι της Κύπρου. Μάλιστα ανέφερε ότι εάν σε συμφωνία ομοσπονδίας έρθουν προτάσεις για μηδέν στρατεύματα και απόσυρση της Τουρκίας από το νησί θα είναι η «μεγαλύτερη προδοσία».

Μάλιστα για ακόμη μια φορά προσπάθησε να παραλληλίσει το ψευδοκράτος με την Ουκρανία αναφέροντας ότι «οι δυτικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις άφησαν μόνη την Ουκρανία. Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να ρισκάρουμε το μέλλον μας».

Από την άλλη ο «πρόεδρος» της ψευδοβουλής στα κατεχόμενα, Ζορλού Τορέ, είχε συνάντηση με την «επιτροπή προώθησης του Ιδρύματος Ενίσχυσης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων» στην κατεχόμενη Κύπρο. Και δήλωσε προκλητικά ότι έκαναν πατρίδα τους αυτά τα χώματα με το αίμα των «αγωνιστών» και των Τούρκων στρατιωτών! Ενώ τόνισε ότι υπερασπίζονται το μέλλον και την ανεξαρτησία τους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This