ΤΡΑΓΙΚΟ: Πνίγηκε ενώ της έκανε… υποβρύχια πρόταση γάμου! (video)

Must Read

Ήθελε να κάνει μια ολότελα διαφορετική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και τον… έφαγε η πρωτοτυπία!

Ο Στιβ Γουέμπερ και η Κενέσα Αντουάν, από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, βρίσκονταν για διακοπές στην Τανζανία, όπου διέμεναν στο Manta Resort ανοιχτά του νησιού Πέμπα, σε μια ξύλινη καμπίνα πολυτελείας, η κρεβατοκάμαρα της οποίας βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Και ο νεαρός άνδρας σκέφτηκε ότι αυτό ήταν το ιδανικό σκηνικό για να κάνει στην αγαπημένη του την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου!

Φόρεσε, λοιπόν, τη μάσκα και τα βατραχοπέδιλά του, έβαλε σε μια προστατευτική θήκη το σημείωμα όπου της εξέφραζε τον έρωτά του, πήρε και το κουτάκι με το δαχτυλίδι που θα της προσέφερε και καταδύθηκε μπροστά από την κρεβατοκάμαρα, για να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερε ποτέ να ξαναβγεί στην επιφάνεια, καθώς, ως φαίνεται, δεν είχε υπολογίσει πόση ώρα θα μπορούσε να κρατήσει την αναπνοή του κάτω από το νερό, ώσπου να πραγματοποιήσει την εμπνευσμένη, κατά τ’ άλλα, πρόταση γάμου του.

Για την ιστορία, η ερωτική εξομολόγηση του αδικοχαμένου Στιβ ήταν η εξής:
«Δεν μπορώ να κρατήσω την αναπνοή μου τόσο πολύ, ώστε να σου πω όλα όσα αγαπάω σε σένα. Αλλά… όλα όσα αγαπώ σε σένα είναι πως σε αγαπώ κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Θα ήθελες, σε παρακαλώ, να γίνεις γυναίκα μου; Θα με παντρευτείς;».

Όσον αφορά στην Κενέσα, η οποία, μάλιστα, τράβηξε βίντεο της «υποβρύχιας» πρότασης γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της, πριν χάσει τη ζωή του, κατάφερε να βρει τη δύναμη να κάνει την ακόλουθη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:
«Δεν βγήκες ποτέ από τα βάθη της θάλασσας και ποτέ δεν έμαθες την απάντησή μου. Ναι! Ναι! Ένα εκατομμύριο φορές, ναι, θα σε παντρευτώ!!! Ποτέ δεν καταφέραμε να αγκαλιαστούμε και να γιορτάσουμε την αρχή της υπόλοιπης ζωής μας μαζί, καθώς η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας μετατράπηκε στην χειρότερη, με την πιο σκληρή τροπή της τύχης που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς. Θα προσπαθήσω να βρω παρηγοριά στο γεγονός ότι απολαύσαμε τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες τις τελευταίες ημέρες και ότι ήμασταν και οι δύο τόσο χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι στις τελευταίες μας στιγμές μαζί».

Δείτε εδώ το βίντεο της μοιραίας, όπως αποδείχτηκε, πρότασης γάμου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This