«Που είναι τα παιδιά μας», ρωτούν οι οικογένειες του πληρώματος του Moskva

Οι πρώτες εικόνες από το κατεστραμμένο πλοίο λίγο πριν τη βύθισή του

Must Read

Απαντήσεις ζητούν οι οικογένειες των μελών του πληρώματος του ρωσικού καταδρομικού πλοίο Moskva, της ναυαρχίδας του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, που βυθίστηκε κατά τη ρυμούλκησή του στη Σεβαστούπολη, έχοντας προηγουμένως υποστεί καταστροφές, από πυραυλικό χτύπημα κατά τους Ουκρανούς, από εκρήξεις πυρομαχικών κατά τους Ρώσους.

https://youtu.be/nZo1xchVpFw

Η τύχη των περίπου 500 μελών του πληρώματος αγνοείται καθώς δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από τη ρωσική Κυβέρνηση για το τι συνέβη και το πόσοι διασώθηκαν, ή πέθαναν.

«Που είναι τα παιδιά μας», έγραψε ένας γονιός στο διαδίκτυο, «Ο γιος μου Γέγκορ ήταν μάγειρας στο Moskva και πλέον είναι αγνοούμενος. Είπαν ότι όλο το πλήρωμα απομακρύνθηκε, αυτό είναι κυνικό ψέμα!» έγραψε ένας άλλος γονιός.

«Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι ο μόνος που πέθανε», είπε στη βρετανική εφημερίδα Guardian μια μητέρα ενός 19χρονου ναύτη του Moskva.

Σύμφωνα με άλλες αναφορές στα social media, 200 από τα 500 μέλη πληρώματος βρίσκονται σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

https://youtu.be/eA8w2gmb6Lk

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This