Κατακρεουργημένη μέσα σε σακβουαγιάζ βρέθηκε μητέρα δύο παιδιών που είχε εξαφανιστεί

Το απειλητικό μήνυμα που έλαβε ο σύζυγός της

Must Read

Σοκαριστικό ήταν το τέλος στις έρευνες για την εξαφάνιση μιας 51χρονης μητέρας δύο παιδιών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από το Κουίνς της Νέας Υόρκης πριν από μερικές ημέρες.

Η Ορσόλια Γκάαλ βρέθηκε νεκρή και κατακρεουργημένη μέσα σε σακβουαγιάζ, από έναν περαστικό ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο στο Forest Hills και είδε αίματα στο πεζοδρόμιο. 

Σύμφωνα με την New York Post, η 51χρονη μητέρα έφερε συνολικά 58 μαχαιριές σε όλο της το σώμα. Μάλιστα, ο σύζυγός της ο οποίος απουσίαζε σε ταξίδι με τον 17χρονο γιο τους όταν εντοπίστηκε η σορός της γυναίκας του, έλαβε απειλητικό μήνυμα στο κινητό του: «Θα ακολουθήσει και η υπόλοιπη οικογένεια σου» ανέφερε το SMS που έλαβε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γυναίκα εξαφανίστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, κι ενώ είχε ενημερώσει τον 13χρονο γιο της ότι θα πάει στο θέατρο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα  συναντήθηκε με κάποιο πρόσωπο προτού βρεθεί κομματιασμένη μέσα στην τσάντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This