Μάνα-τέρας και στη Μασαχουσέτη! Έδινε στον 5χρονο γιο της οπιοειδή

Must Read

Μητέρα από τη Μασαχουσέτη κατηγορείται για τη δολοφονία του 5χρονου γιου της, το πτώμα του οποίου βρέθηκε πεταμένο σε δασώδη περιοχή τον περασμένο Οκτώβριο, δύο εβδομάδες μετά την εξαφάνισή του.

Οι Αρχές απήγγειλαν στην Ντανιέλ Ντοφινέ κατηγορία ανθρωποκτονίας από πρόθεση του γιου της, Ελάιζα Λιούις, καθώς οι τοξικολογικές εξετάσεις αποκάλυψαν την ύπαρξη fentanyl στον οργανισμό του. Επιπλέον, το ιατροδικαστικό πόρισμα έδειξε τραύματα στο πρόσωπο και το κρανίο, υποσιτισμό και έλκη στο σώμα του μικρού.

Η 35χρονη μητέρα και ο 30χρονος σύντροφός της Τζόσεφ Σταφ κατηγορούνται επίσης για απόπειρα αλλοίωσης στοιχείων, καθώς φέρεται ότι ζήτησαν από μάρτυρες να πουν ψέματα για το μέρος όπου βρισκόταν ο Ελάιζα, γνωρίζοντας ότι οι υπηρεσίες πρόνοιας του Νιου Χάμσαϊρ τον αναζητούσαν. Το ζευγάρι παραμένει προφυλακισμένο εν αναμονή της δίκης, που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This