Λονδίνο: Σοκ από την τετραπλή δολοφονία στο Μπέρμοντσεϊ

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 20χρονου υπόπτου

Must Read

Τρεις γυναίκες ηλικίας περίπου 60, 40 και 30 ετών και ένας άνδρας γύρω στα 60 βρέθηκαν νεκροί από πολλαπλά μαχαιρώματα σε ένα κτήμα στο Μπέρμοντσεϊ του νότιου Λονδίνου τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, 25 Απριλίου, σύμφωνα με το Sky News.

Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι συνελήφθη ένας άνδρας ως ύποπτος για την τετραπλή δολοφονία και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα του νότιου Λονδίνου, όπου παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η αστυνομία κλήθηκε στην ιδιοκτησία στην οδό Delaford στη 1:40 π.μ. μετά από αναφορές κατοίκων ότι υπήρξε αναστάτωση στη γειτονιά. Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και αναγκάστηκαν να εισέλθουν με τη βία στο χώρο όπου αντίκρισαν τέσσερις ανθρώπους να κείτονται μέσα στα αίματα και να φέρουν τραύματα «πιθανότατα από μαχαίρι. Παρά τις προσπάθειες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, και τα τέσσερα άτομα -τρεις γυναίκες και ένας άνδρας- υπέκυψαν στα τραύματά τους», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Θύματα και δράστης ήταν γνωστοί μεταξύ τους

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και οι τέσσερις άνθρωποι είχαν ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με τις Αρχές και τα πέντε άτομα, δηλαδή τα θύματα και ο δράστης, ήταν γνωστοί μεταξύ τους. Το σημείο όπου συνέβη το φρικτό έγκλημα που έχει συγκλονίσει τη Βρετανία έχει αποκλειστεί από την αστυνομία προκειμένου να διεξαχθούν έρευνες.

«Η αστυνομία συνέλαβε έναν ύποπτο, αλλά είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι να δώσουν πληροφορίες -όποιες πληροφορίες έχουν- στην αστυνομία, ώστε όποιος διέπραξε αυτό το φρικτό έγκλημα να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Είναι μια τρομερή τραγωδία και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους εκείνων που έχασαν με τραγικό τρόπο τη ζωή τους», δήλωσε η βουλευτής Χάριετ Χάρμαν.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This