Πάπας Φραγκίσκος: «Να ανοίξουν ανθρωπιστικοί διάδρομοι για τους εγκλωβισμένους στα χαλυβουργεία»

Must Read

Για ακόμα μία φορά ο πάπας Φραγκίσκος έκανε αναφορά στον πόλεμο που μαίνεται στην Ουκρανία και στην ανάγκη ανθρωπιστικών διαδρόμων, προκειμένου να σωθούν οι άμαχοι.

«Απευθύνω νέα έκκληση με στόχο να τεθούν σε εφαρμογή ανθρωπιστικοί διάδρομοι για όσους βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα χαλυβουργεία της Μαριούπολης» είπε αρχικά ο ποντίφικας στο μήνυμά του, σήμερα το πρωί.

Μάλιστα, κάλεσε όλους τους πιστούς να προσεύχονται κάθε ημέρα και υπογράμμισε ότι σκέφτεται συνεχώς την Μαριούπολη, «την πόλη αυτή η οποία βομβαρδίστηκε και καταστράφηκε, με βάρβαρο τρόπο».

«Υποφέρω και κλαίω, σκεπτόμενος τους πολίτες της Ουκρανίας. Σκέφτομαι, ιδίως, τους ασθενέστερους, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Φτάνουν ειδήσεις που αφορούν παιδιά, τα οποία εκτοπίζονται και απελαύνονται», συμπλήρωσε ο πάπας Φραγκίσκος.

Τέλος, ζήτησε, για μια ακόμη φορά «να μην αποδεχθεί, κανείς, την λογική της βίας και την διεστραμμένη δίνη των όπλων» και «να μπορέσει να ακολουθηθεί η οδός του διαλόγου και της ειρήνης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This