«Κινηματογραφική» ληστεία σε κοσμηματοπωλείο του οίκου Chanel στο Παρίσι από 4 μηχανόβιους!

Δεν ανακοινώθηκε η αξία της λείας των δραστών

Must Read

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του Twitter καταγράφεται η δράση τεσσάρων ληστών, οι οποίοι «χτύπησαν» κοσμηματοπωλείο του οίκου Chanel στο κέντρο του Παρισιού, και έφυγαν σαν «κύριοι», καβάλα στις μοτοσικλέτες τους!

Όπως μπορούμε να δούμε στο βίντεο, ένας από τους ληστές διακρίνεται να περιμένει με τη μηχανή του, «ζωσμένος» με αυτόματο όπλο, έξω από το κοσμηματοπωλείο, στην Οδό της Ειρήνης (Rue de la Paix), έναν πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της πρωτεύουσας. Δευτερόλεπτα αργότερα, άλλοι τρεις ληστές, όλοι τους μαυροντυμένοι και φορώντας τα κράνη τους, βγαίνουν από το κατάστημα, κρατώντας τσάντες. Και αφού καβαλάνε τις δύο μοτοσικλέτες, διαφεύγουν γκαζώνοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα και δυστυχώς οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν ήταν με ποδήλατα», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο πρακτορείο Reuters. Από την πλευρά του, ο οίκος Chanel ανακοίνωσε πως δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός κατά τη διάρκεια της ένοπλης ληστείας και ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύψει την αξία της λείας τους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το συγκεκριμένο κατάστημα πώλησης ρολογιών και κοσμημάτων λειτουργεί προσωρινά, μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του εμβληματικού καταστήματος Chanel στην πλατεία Βαντόμ (Place Vendome) της γαλλικής πρωτεύουσας.

Συχνό φαινόμενο

Τους τελευταίους μήνες, πάντως, οι ληστείες σε κοσμηματοπωλεία του Παρισιού έχουν εξελιχθεί σε συχνό φαινόμενο, με την αστυνομία να συλλαμβάνει το Σεπτέμβριο τρεις υπόπτους για την επίθεση σε κοσμηματοπωλείο του οίκου Bulgari στην ίδια περιοχή. Τότε οι κακοποιοί είχαν ανοίξει πυρ μέσα από το αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν με λεία περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Τον Ιούλιο, εξάλλου, ληστές άρπαξαν κοσμήματα αξίας περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ από κατάστημα του οίκου Chaumet, κοντά στη Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων. Ωστόσο, τα κλεμμένα κοσμήματα εντοπίστηκαν και οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This