Βρετανία: «Ελεγχόμενες εκρήξεις» σε ύποπτο όχημα κοντά στο γραφείο του Μπόρις Τζόνσον

H Μητροπολιτική Αστυνομία σύντομα σήμανε «λήξη συναγερμού»

Must Read

Στόχος ερευνών της Μητροπολιτικής Αστυνομίας της Βρετανίας έχει γίνει ένα ύποπτο όχημα, παρκαρισμένο στο Γουέστμινστερ, κοντά στο Κοινοβούλιο και το γραφείο του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, με τις αρχές να έχουν κλείσει προχωρήσει σε αποκλεισμό των γύρω δρόμων.

Ειδικότερα, η Μητροπολιτική Αστυνομία βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην περιοχή του Αββαείου του Γουέστμινστερ και αντιμετωπίζουν «ένα εν εξελίξει περιστατικό που αφορά ένα ύποπτο όχημα», όπως ανέφερε σχετικά στο Twitter και προσθέτει πως «έχει αποκλειστεί η πρόσβαση σε δρόμους, ενώ οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αντιμετωπίζουν το περιστατικό».

Μάλιστα, όπως επίσης δήλωσε, προχώρησε σε δύο ελεγχόμενες εκρήξεις στο όχημα. «Δύο ελεγχόμενες εκρήξεις πραγματοποιήθηκαν κοντά στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Το περιστατικό διακόπηκε περίπου στις 5 το απόγευμα. Οι δρόμοι άνοιξαν ξανά και ο κλοιός έχει αρθεί», ανέφερε η Μητροπολιτική Αστυνομία σε νεότερη ενημέρωση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στον δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης έχουν ανέβει αρκετές φωτογραφίες με αστυνομικούς να διεξάγουν έρευνα σε ένα μικρό μαύρο αυτοκίνητο, αλλά και από τους αποκλεισμένους δρόμους, από χρήστες που έτυχε να περνούν από το σημείο.

https://twitter.com/NicolasRackow/status/1523694544277045248

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This