«Αποναζιστικοποίηση θέλει η Ρωσία» δήλωσε η τραγουδίστρια των Pussy Riot

Αντιδράσεις για το συγκρότημα που εμφανιζόταν γυμνόστηθο και προσέβαλε τον Χριστιανισμό

Must Read

Το γυναικείο συγκρότημα των Pussy Riot, που συγκροτήθηκε το 2011, παρουσιάστηκε σαν ακτιβιστική γυναικεία μπάντα και προκάλεσε πάμπολλες φορές με τις εμφανίσεις του. Επικεντρωμένο κυρίως σε αγώνα κατά παραδοσιακών αξιών στη Ρωσία, όπως η οικογένεια και η εκκλησία, ενώ δεν δίσταζαν να εμφανιστούν γυμνόστηθες για να υπερασπιστούν δήθεν τα γυναικεία δικαιώματα.

Αυτή τη φορά η τραγουδίστριά του, που έχει φύγει από τη Ρωσία, η Μαρία Αλιόχινα σε πρόβα στο Βερολίνο, από όπου θα ξεκινήσει η περιοδεία τους με συναυλίες κατά του πολέμου, προχώρησε σε μια δήλωση που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Δήλωσε ότι «δεν έχω ιδέα ποιο θα είναι το τέλος αυτής της περισυλλογής, αλλά χωρίς αυτήν, η χώρα δεν έχει δικαίωμα ύπαρξης – όπως η Γερμανία μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στη Ρωσία θα έπρεπε να έχουμε αποναζιστικοποίηση, όχι στην Ουκρανία».

Συνεχίζοντας δήλωσε ότι πρέπει να συσταθεί ένα δικαστήριο κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και των στρατηγών και ηγετών του στρατού. Ενώ είπε ότι συμπατριώτες της θέλουν αλλαγή, αλλά ότι πολλοί φοβούνται μην τους βρεθούν φυλακισμένοι αν μιλήσουν ανοιχτά.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ αρνήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This