Για «πραξικόπημα» κατά του «βαριά άρρωστου» Πούτιν μίλησε Ουκρανός αξιωματικός

Τι λέει ο 36χρονος επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας

Must Read

Ο Ουκρανός ταγματάρχης Κιρίλο Μπουντάνοφ μίλησε στο Sky News και προέβλεψε ότι ο πόλεμος με τη Ρωσία θα φτάσει σε σημείο καμπής τον Αύγουστο και θα έχει τελειώσει μέχρι το τέλος του 2022, ενώ έριξε και «βόμβα» (προπαγάνδας ίσως;), ότι ένα πραξικόπημα για την απομάκρυνση του Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και ότι ο Ρώσος Πρόεδρος είναι σοβαρά άρρωστος με καρκίνο.

Ο 36χρονος επικεφαλής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών της Ουκρανίας, είχε προβλέψει πότε θα συνέβαινε η ρωσική επίθεση, όταν άλλοι στην κυβέρνηση Ζελένσκι ήταν δημόσια σκεπτικιστές. Τώρα λέει ότι είναι σίγουρος για την πρόβλεψη της κατάληξης του πολέμου.

«Το οριακό σημείο θα είναι το δεύτερο μέρος του Αυγούστου. Οι περισσότερες από τις ενεργές πολεμικές ενέργειες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος αυτού του έτους. Ως αποτέλεσμα, θα ανανεώσουμε την ουκρανική ισχύ σε όλα τα εδάφη μας που έχουμε χάσει, συμπεριλαμβανομένου του Ντονμπάς και της Κριμαίας».

Ο Μπουντάνοφ είπε ακόμα ότι δεν εξεπλάγη από τις οπισθοδρομήσεις της Ρωσίας στον πόλεμο, ενώ δεν έλειψαν και τα παιχνίδια του μυαλού:

«Γνωρίζουμε τα πάντα για τον εχθρό μας. Ξέρουμε για τα σχέδιά τους σχεδόν καθώς φτιάχνονται. Η Ευρώπη βλέπει τη Ρωσία ως μεγάλη απειλή. Φοβούνται την επιθετικότητά της. Πολεμούμε τη Ρωσία εδώ και οκτώ χρόνια και μπορούμε να πούμε ότι αυτή η μεγάλη δημοσιότητα της ρωσικής δύναμης είναι μύθος. Δεν είναι τόσο ισχυρή. Είναι μια ορδή ανθρώπων με όπλα».

Ο Ουκρανός είπε επίσης στο Sky News ότι η ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία θα οδηγήσει στην απομάκρυνση του Πούτον και στη διάλυση της χώρας. «Θα οδηγήσει τελικά στην αλλαγή της ηγεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Αυτή η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση».

Ρωτήθηκε: «Αυτό σημαίνει ότι γίνεται πραξικόπημα;» για να απαντήσει: «Ναι, κινούνται με αυτόν τον τρόπο και είναι αδύνατο να το σταματήσουν. Ο Πούτιν είναι σε πολύ κακή ψυχολογική και σωματική κατάσταση και είναι πολύ άρρωστος. Ο Ρώσος ηγέτης έχει καρκίνο και άλλες ασθένειες».

Ο Μπουντάνοφ απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι διέδιδε προπαγάνδα ως μέρος του πολέμου των πληροφοριών (σ.σ. το περίεργο θα ήταν να μην τους απορρίψει) και έδειξε σίγουρος για τους ισχυρισμούς του.

«Είναι η δουλειά μου, αυτή είναι η δουλειά μου, αν όχι εγώ, ποιος θα το ξέρει αυτό;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This