Τι συμβαίνει τελικά με την υγεία του Πούτιν;

Σκανδαλοθηρικά μέσα «διέγνωσαν» στον Πούτιν από άνοια και Πάρκινσον μέχρι... καρκίνο

Must Read

Τι συμβαίνει πραγματικά με την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν; Είναι όντως άρρωστος ή οι φήμες που κυκλοφορούν έντονα είναι προπαγάνδα Ρώσων αντικαθεστωτικών ή Δυτικών; Ο γρίφος μοιάζει δυσεπίλυτος, καθώς και για τα δύο ενδεχόμενα απουσιάζουν οι επίσημες τοποθετήσεις και οι αποδείξεις.

Αν λάβουμε υπόψη όσα γράφουν τα σκανδαλοθηρικά βρετανικά και αμερικανικά ταμπλόιντ, από τη «Sun» και την «Daily Mail» ως τη «New York Post», ο πρόεδρος της Ρωσίας τις τελευταίες εβδομάδες έχει χτυπηθεί ταυτόχρονα από τις χειρότερες ασθένειες. Οι συγκεκριμένες εφημερίδες «διέγνωσαν» στον Πούτιν άνοια, Πάρκινσον, καρκίνο και μάλιστα τον «έβαλαν» ή τον «βάζουν» στο χειρουργείο για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Νέες προσθήκες στον «ιατρικό φάκελο» του Ρώσου προέδρου έγιναν από τη βρετανική «The Sun» και την αμερικανική «New York Post». Η πρώτη ανέλυσε φωτογραφία από τη συνάντηση του Πούτιν με τον πρόεδρο του Τατζικιστάν Ιμομάλι Ραχμόν και αρχικά «διέγνωσε» ότι ο 69χρονος Ρώσος ηγέτης φαινόταν «αδύναμος». Επίσης, κατέγραψε δύο «συμπτώματα» που κατά τη γνώμη του συντάκτη του κειμένου δείχνουν ότι ο Πούτιν πάσχει από καρκίνο. Αυτά δεν είναι άλλα από το γεγονός ότι, όπως γράφει το κείμενο, κρατούσε σφιχτά την καρέκλα, είχε κατεβασμένους ώμους, κουνούσε περίεργα το πόδι του και φαινόταν να έχει πρησμένο πρόσωπο.

Η αμερικανική εφημερίδα, από την άλλη, έβαλε τον Πούτιν στο χειρουργείο. Επικαλούμενη πληροφορίες τού αγνώστου στοιχείων για τον ιδιοκτήτη του καναλιού στο Telegram General SVR, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας χειρουργήθηκε την περασμένη Πέμπτη για να αφαιρεθεί υγρό από την κοιλιακή χώρα. Βέβαια η εφημερίδα κάνει μια προσπάθεια να καλύψει τα νώτα της, σημειώνοντας ότι «οι ισχυρισμοί του General SVR δεν έχουν επιβεβαιωθεί», υποβαθμίζοντας ουσιαστικά την αξιοπιστία του δημοσιεύματός της.

Την ίδια ώρα απουσιάζει η επίσημη ενημέρωση από τη ρωσική πλευρά, που θα ξεκαθάριζε την κατάσταση της υγείας του Πούτιν, ενώ όσοι τον «αρρωσταίνουν» δεν παρουσιάζουν ντοκουμέντα που να αποδεικνύουν τα γραφόμενά τους πέρα από κάθε αμφιβολία. Τελικά είναι άρρωστος ο Πούτιν; Ιδού η απορία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This