Σε πόλεμο (και) με τη Βρετανία η Ρωσία, σύμφωνα με γνωστό Ρώσο παρουσιαστή!

Η Βρετανία δοξάζει ως ήρωες μισθοφόρους που έχασαν τη ζωή τους πολεμώντας στο πλευρό της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας, τονίζει

Must Read

Σε μια ακραία δήλωση προέβη ο γνωστός Ρώσος παρουσιαστής Βλαντίμιρ Σολοβιόφ στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης, καθώς υποστήριξε πως η χώρα του βρίσκεται σε πόλεμο και με τη… Βρετανία!

Ο Σολοβιόφ, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί «φερέφωνο» του Βλάντιμιρ Πούτιν, κατηγόρησε την Βρετανία πως στέλνει μισθοφόρους στον πόλεμο με την Ουκρανία, με αφορμή την παρουσία στη χώρα του Βρετανού εθελοντή Τζόρνταν Γκάτλεϊ, ο οποίος και έχασε την ζωή του στο πεδίο. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πατέρας του Γκάτλεϊ είχε γράψει ότι «ο Τζόρνταν άφησε τον βρετανικό στρατό τον Μάρτιο για να συνεχίσει την καριέρα του ως στρατιώτης σε άλλες περιοχές (και) πήγε στην Ουκρανία για να βοηθήσει». Αλλά, ο Σολοβιόφ με αφορμή αυτό δήλωσε ότι «ο πατέρας (του) παραδέχεται τη συμμετοχή των βρετανικών δυνάμεων στην πολεμική σύγκρουση».

https://twitter.com/USBreaking24/status/1537067712052068354

«Σύμφωνα με το βρετανικό δίκαιο, αν πράγματι εντάχθηκε σε κάποιον άλλο ξένο στρατό και πολεμά ενάντια σε μια χώρα που δεν βρίσκεται επίσημα σε πόλεμο με τη Βρετανία, είναι μισθοφόρος», είπε στη συνέχεια. «Έτσι αποδεικνύεται ότι η Βρετανία τώρα δοξάζει αυτούς τους μισθοφόρους ως ήρωες και παραδέχεται το γεγονός του πολέμου με τη Ρωσική Ομοσπονδία. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση» σημείωσε ο Σολοβιόφ καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι «έτσι -de facto- η Βρετανία βρίσκεται σε πόλεμο μαζί μας».

  • Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This