Αρχηγός τουρκικού κόμματος μας απειλεί ότι «αύριο το πρωί» θα κατέβουν στην Αθήνα!

Να τον μαζέψει άμεσα ο μπόγιας!

Must Read

Όλο το φάσμα της τουρκικής πολιτικής σκηνής βάλλει κατά της Ελλάδας, με τα κόμματα να συναγωνίζονται μεταξύ τους στον ανθελληνισμό και στις προκλήσεις κατά της χώρας μας.

Αυτή τη φορά ο αρχηγός του TDP (Τουρκικό Kόμμα Αλλαγής), ο Μουσταφά Σαριγκιούλ, τον οποίο προωθούν τα κυβερνητικά κανάλια, μας απείλησε ότι θα… κατέβουν στην Αθήνα!

Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε ακούγεται να τον ρωτάνε: «Με τόσα άτομα που έχετε, μπορείτε να στήσετε την τουρκική σημαία στην ελληνική βουλή στην Αθήνα;»! Ο Σαριγκιούλ δεν χάνει την ευκαιρία και απαντάει: «Καταγγέλλω αυτή την ερώτηση σας. Εμείς στο παρελθόν τα κάναμε αυτά. Να μη μας υποχρεώσουν, αλλιώς αύριο το πρωί κατεβαίνουμε στην πλατεία της Αθήνας»!

Αρχικά ο αστείος αυτός τύπος ας μάθει ότι δεν υπάρχει πλατεία της Αθήνας. Και ας έχει κατά νου, πριν ξεκινήσει το… ταξίδι του και μπει σε έξοδα, ότι δεν θα φτάσει ούτε μέχρι το Αιγαίο! Το μόνο δυστύχημα είναι πως αυτόν τον προκλητικό ανθέλληνα κάποιοι δάκτυλοι του προξενείου τον καλούσαν και στην Θράκη μας!

 

 

 

</di

Nα σημειώσουμε πως αυτό το μπ@ζο στο παρελθόν μας τον έφερναν κάποιοι μειονοτικοί αιρετοί στην Θράκη ως προσκεκλημένο από την Τουρκία…

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This