Ο καθηγητής του Columbia Jeffrey Sachs και ο Αρχηγός των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών υποστηρίζουν ότι ο COVID-19 είναι κατασκευασμένος

Χρησιμοποιήθηκε για να επιβληθούν στη παγκόσμια κοινότητα τα εμβόλια ως εργαλεία ελέγχου των βιομετρικών στοιχείων

Must Read

Καθώς ο τριπλά εμβολιασμένος Έλληνας Σοφός κ. Ευάγγελος Βενιζέλος (συμμετέχει πλέον σε Επιτροπή Σοφών του Συμβουλίου της Ευρώπης καθώς η Σοφία και η Σοφιστεία μπερδεύονται γλυκά) εξήλθε από το Σωτηρία όπου είχε ολιγόωρη παραμονή με συμπτώματα COVID-19, ο Αμερικανός οικονομολόγος, ακαδημαϊκός, αναλυτής δημόσιας πολιτικής και πρώην διευθυντής του The Earth Institute στο Πανεπιστήμιο Columbia, όπου κατέχει τον τίτλο του καθηγητή Πανεπιστημίου Jeffrey Sachs επανέρχεται με νέα συνέντευξή του και ζητά εκ νέου έρευνα για την προέλευση του ιού COVID-19.

  • By Jason Bourne

Κι αυτό καθώς πλέον πυκνώνουν οι ενδείξεις ότι ο ιός COVID-19 σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σε εργαστήρια και χρησιμοποιήθηκε για να επιβληθούν στη παγκόσμια κοινότητα τα εμβόλια ως εργαλεία ελέγχου των βιομετρικών στοιχείων των ανθρώπων και διά μέσω αυτού του ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού για να το πούμε κομψά μια και τα γεγονότα θα οδηγήσουν τους ηγέτες της Δύσης των Ευρωπαίων συμπεριλαμβανομένων όχι απλά να ταξιδεύουν με τα πρωθυπουργικά αεροπλάνα αλλά να διαμορφώσουν ως πρωθυπουργικές λιμουζίνες τα γνωστά τεθωρακισμένα Leopard 2 τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους ο Κυριάκος, ο Τσίπρας, ο Ανδρουλάκης και η Κατερίνα της Προεδρίας.

Από τους προαναφερθέντες ο πιο αθώος είναι ο Κυριάκος γιατί ο Κυριάκος είναι αναμενόμενος. Είναι απόφοιτος του Harvard,  γόνος παραδοσιακής πολιτικής οικογένειας και επαγγελματίας πολιτικός με εξαίρεση ένα διάστημα επαγγελματικής καριέρας.

Ο Sachs λοιπόν ξαναβάζει στο τραπέζι την εργαστηριακή προέλευση του ιού καθώς τα εμβόλια ως εργαλείο για την αντιμετώπισή του καταπίπτουν πλέον σε όλα τα μέτωπα.

O επόμενος δεν έχει ουδεμία σχέση με τον κορυφαίο καθηγητή κ. Sachs και εκ της θέσεώς του η αξιοπιστία του είναι ελεγχόμενη. Ο κ. Nikolai Platonovich Patrushev είναι Επικεφαλής των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών και Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας.
Ο κ. Patrushev έδωσε λοιπόν συνέντευξη στα ρωσικά ΜΜΕ και μεταξύ άλλων είπε και τα εξής:

«Η τακτική  των Αγγλοσάξωνων δεν έχει αλλάξει εδώ και αιώνες. Έτσι και σήμερα συνεχίζουν να υπαγορεύουν τους όρους τους στον κόσμο, καταπατώντας τα κυριαρχικά δικαιώματα των κρατών.

Καλύπτοντας τις πράξεις τους με ωραία λόγια για τους αγώνες  για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ελευθερία και τη δημοκρατία, εφαρμόζουν στην πραγματικότητα το δόγμα του «χρυσού δισεκατομμυρίου», που υποδηλώνει ότι ένας περιορισμένος αριθμός ανθρώπων μπορεί να ανθίσει σε αυτόν τον κόσμο.

Η μοίρα των υπολοίπων, όπως πιστεύουν, είναι να λυγίσουν την πλάτη στο όνομα του διακηρυγμένου στόχου τους.

Προκειμένου να αυξηθεί η ευημερία μιας χούφτας μεγιστάνων στην πόλη του Λονδίνου και στη Wall Street, οι κυβερνήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βρετανίας, που ελέγχονται από το μεγάλο κεφάλαιο, δημιουργούν μια οικονομική κρίση στον κόσμο, καταδικάζοντας εκατομμύρια ανθρώπους στην Αφρική, την Ασία και την Λατινική Αμερική στην πείνα, περιορίζοντας την πρόσβασή τους σε σιτηρά, λιπάσματα και ενεργειακούς πόρους.

Με τις πράξεις τους προκαλούν ανεργία και μεταναστευτική καταστροφή στην Ευρώπη. Χωρίς να ενδιαφέρονται για την ευημερία των ευρωπαϊκών κρατών, κάνουν τα πάντα για να τα εξαφανίσουν από το βάθρο των οικονομικά ανεπτυγμένων χωρών.
Σήμερα, λέγεται όλο και περισσότερο ότι οι δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες ενδιαφέρονται για την εξάπλωση επικίνδυνων ασθενειών και για την καθημερινή εξάρτηση της ανθρωπότητας από τα φάρμακα…

Ορισμένοι ειδικοί εκφράζουν την άποψη ότι ο κορωνοϊός, θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί στα εργαστήρια του Πενταγώνου με τη βοήθεια ορισμένων μεγάλων πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο kourdistoportocali.com

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This