Παρασκευή 25/6/2021

Απίστευτο! Πέρασε από δίκη, για να αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός και… έχασε (video)

Είναι κάτι που, πιθανότατα, θα μπορούσε να συμβεί μόνο στη Ρουμανία, την «ιδιαίτερη πατρίδα» του διασημότερου… απέθαντου της ιστορίας, του Κόμη Δράκουλα!

Ο Κονσταντίν Ρελίου, ο οποίος είχε ανακηρυχτεί νεκρός εν αγνοία του, επιχείρησε μέσω της δικαστικής οδού να ακυρώσει το πιστοποιητικό θανάτου που είχε εκδοθεί το 2016, αλλά δεν τα κατάφερε!

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο 63χρονος άνδρας, ο οποίος είχε φύγει από τη χώρα του στις αρχές της δεκαετίας του 1990, για να εργαστεί στην Τουρκία, επέστρεψε στη Ρουμανία τον περασμένο Ιανουάριο, όπου οι Αρχές τον ενημέρωσαν ότι είχε κηρυχθεί… νεκρός από την οικογένειά του, επειδή δεν είχαν κανένα νέο του επί πολλά χρόνια.

Το δικαστήριο, πάντως, δεν διευκρίνισε για ποιον λόγο απέρριψε το αίτημα του «νεκρού», ενώ, σύμφωνα με τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, η προσφυγή του απορρίφθηκε επειδή, πιθανότατα, υποβλήθηκε εκπρόθεσμα.

Το θέμα είναι πως ο 63χρονος χρειάζεται επειγόντως να επιστρέψει… επίσημα στη ζωή, καθώς, διαφορετικά, δεν μπορεί να εργαστεί νομίμως, ούτε να λάβει κοινωνικά επιδόματα ή σύνταξη.

Προς το παρόν, ο Ρελίου, ο οποίος δεν έχει καμία επαφή με συγγενείς, καθώς και εκείνοι, με τη σειρά τους, έφυγαν στο εξωτερικό, επιβιώνει χάρη στη βοήθεια των γειτόνων του.

Ο ίδιος δήλωσε ότι σκοπεύει να προσφύγει και πάλι στα δικαστήρια, για να αποδείξει, με τη βοήθεια εγγράφων, ότι τα τελευταία χρόνια… ζούσε αδιαλείπτως και δεν πέθανε ποτέ!

Ας ελπίσουμε, μόνο, να τα καταφέρει, πριν… πεθάνει στα αλήθεια!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ