Απίστευτο! Πέρασε από δίκη, για να αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός και… έχασε (video)

Must Read

Είναι κάτι που, πιθανότατα, θα μπορούσε να συμβεί μόνο στη Ρουμανία, την «ιδιαίτερη πατρίδα» του διασημότερου… απέθαντου της ιστορίας, του Κόμη Δράκουλα!

Ο Κονσταντίν Ρελίου, ο οποίος είχε ανακηρυχτεί νεκρός εν αγνοία του, επιχείρησε μέσω της δικαστικής οδού να ακυρώσει το πιστοποιητικό θανάτου που είχε εκδοθεί το 2016, αλλά δεν τα κατάφερε!

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο 63χρονος άνδρας, ο οποίος είχε φύγει από τη χώρα του στις αρχές της δεκαετίας του 1990, για να εργαστεί στην Τουρκία, επέστρεψε στη Ρουμανία τον περασμένο Ιανουάριο, όπου οι Αρχές τον ενημέρωσαν ότι είχε κηρυχθεί… νεκρός από την οικογένειά του, επειδή δεν είχαν κανένα νέο του επί πολλά χρόνια.

Το δικαστήριο, πάντως, δεν διευκρίνισε για ποιον λόγο απέρριψε το αίτημα του «νεκρού», ενώ, σύμφωνα με τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, η προσφυγή του απορρίφθηκε επειδή, πιθανότατα, υποβλήθηκε εκπρόθεσμα.

Το θέμα είναι πως ο 63χρονος χρειάζεται επειγόντως να επιστρέψει… επίσημα στη ζωή, καθώς, διαφορετικά, δεν μπορεί να εργαστεί νομίμως, ούτε να λάβει κοινωνικά επιδόματα ή σύνταξη.

Προς το παρόν, ο Ρελίου, ο οποίος δεν έχει καμία επαφή με συγγενείς, καθώς και εκείνοι, με τη σειρά τους, έφυγαν στο εξωτερικό, επιβιώνει χάρη στη βοήθεια των γειτόνων του.

Ο ίδιος δήλωσε ότι σκοπεύει να προσφύγει και πάλι στα δικαστήρια, για να αποδείξει, με τη βοήθεια εγγράφων, ότι τα τελευταία χρόνια… ζούσε αδιαλείπτως και δεν πέθανε ποτέ!

Ας ελπίσουμε, μόνο, να τα καταφέρει, πριν… πεθάνει στα αλήθεια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This