Ρεπορτάζ – σοκ του France 24 από το Λισιχάνσκ: Οι κάτοικοι περιμένουν τους Ρώσους ως απελευθερωτές!

Δεν εγκαταλείπουν την πόλη παρά τις απειλές του Κιέβου

Must Read

Ένα περιέργο ρεπορτάζ προβλήθηκε στο μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο της Γαλλίας, France 24. Οι δημοσιογράφοι έκαναν εκτενή έρευνα στο Λισιχάνσκ που αναμένεται να πέσει εντός των επόμενων ημερών στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων.

Στο ρεπορτάζ φαίνονται κάτοικοι να κατηγορούν τον ουκρανικό στρατό για τον βομβαρδισμό της πόλης, ενώ χαρακτηρίζουν τις προσπάθειες του Κιέβου να εκκενωθούν οι κάτοικοι, ως προσπάθεια «απέλασης».

Σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο, πολλές φορές οι κάτοικοι έχουν έρθει σε αντιπαράθεση με τον ουκρανικό στρατό και εμποδίζουν την εγκατάσταση οπλικών συστημάτων κοντά στα σπίτια.

Κάτοικοι δήλωσαν στην κάμερα του γαλλικού καναλιού ότι περιμένουν τους ρώσους ως απελευθερωτές και εύχονται να κερδίσει η Ρωσία στον πόλεμο, διότι «οι Ρώσοι είναι οι πραγματική τους φίλοι και όχι οι Γερμανοί»…

Στον αντίποδα, οι ουκρανοί στρατιώτες αντιμετωπίζουν με καχυποψία τους κατοίκους, τους οποίους χαρακτηρίζουν στην πλειοψηφία τους ως «φιλορώσους».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This