Τετάρτη 23/6/2021

Τον «πρόδωσε» η καρδιά του ενώ έβλεπε… πονηρές ταινίες

Τον πρόδωσε η καρδιά του τον 60χρονο Βρετανό τουρίστα που είχε κλειστεί μόνος του σε κινηματογραφική αίθουσα προβολής βίντεο πορνό για έναν θεατή σε sex shop στη Μαργκέρα της Ιταλίας, κοντά στη Βενετία.

Όπως αποκάλυψε στην «Il Gazzettino» ο ιδιοκτήτης του sex shop Φράνκο Γκαρόνι, ο Βρετανός είχε φτάσει στο κατάστημα με το ποδήλατό του. Όπως είχαν κάνει άλλοι δύο πελάτες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο sex shop, ο 60χρονος πλήρωσε πέντε ευρώ για να παρακολουθήσει βίντεο πορνό 15 λεπτών σε ένα από τα δωμάτια ατομικής προβολής.

Ο Γκαρόνι άρχισε να ανησυχεί όταν μετά την πάροδο του δεκαπενταλέπτου ο τουρίστας δεν έβγαινε από το δωμάτιο. Ανοίγοντας την πόρτα, τον βρήκε καθισμένο στην καρέκλα με το κεφάλι κατεβασμένο, χωρίς σημάδια ζωής.

Κάλεσε ασθενοφόρο και ακολουθώντας τις οδηγίες γιατρού προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον επαναφέρει στη ζωή με τεχνικές ανάνηψης. Ούτε το ιατρικό προσωπικό που έφτασε λίγο αργότερα τα κατάφερε, διαπιστώνοντας ότι ο τουρίστας είχε πεθάνει από ανακοπή καρδιάς.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ