Γολγοθάς στο αεροδρόμιο της Ρώμης: Εγκλωβισμένοι δεκάδες Έλληνες λόγω ακυρώσεων!

Οι επιβάτες μιλούν για εμπαιγμό από την πλευρά της εταιρείας

Must Read

Μία ατέλειωτη ταλαιπωρία ζουν από χθες, Δευτέρα 27/6, 80 Θεσσαλονικείς που παραμένουν «παγιδευμένοι» στο αεροδρόμιο της Ρώμης Τσιαμπίνο λόγω ακύρωσης της πτήσης τους.

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στα περίχωρα είχε ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθούν μια σειρά από πτήσεις, μεταξύ αυτών και η απογευματινή της Ryanair με προορισμό τη Θεσσαλονίκη. Οι επιβάτες παραμένουν εκεί από χθες, και με μία αρχική ενημέρωση ότι θα αναγκαστούν να παραμείνουν εκεί εγκλωβισμένοι μέχρι τις 2 Ιουλίου, καθώς οι πτήσεις είναι μέχρι τότε γεμάτες!

Συγκλονίζει ένας εκ των επιβατών, ο κ. Λευτέρης Ζαβλιάρης ο οποίος έκανε λόγο για εμπαιγμό από πλευρά της εταιρείας. Μας είπαν ότι μπορεί κάποιοι από εμάς να πάρουν εισιτήρια εάν υπάρξουν ακυρώσεις για μια πτήση που είναι γεμάτη και φεύγει σήμερα. Φαντάζει απίθανο. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση, υπήρξε και μια ένταση με αστυνομικές δυνάμεις που είχαν έρθει. Η ταλαιπωρία συνεχίζεται» είπε και συμπλήρωσε πως τους παραχωρήθηκαν τελικά δωμάτια σε ξενοδοχείο που βρίσκεται σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων. «Κάποιοι έχουν φύγει. Το οδηγούν ώστε να προσπαθήσουμε να βρούμε άκρη μόνοι μας. Αλλά τα εισιτήρια είναι πανάκριβα. Υπάρχουν δυστυχώς κανονισμοί που δεν υποχρεώνουν την εταιρεία να αναλάβει ευθύνη εφόσον δεν ακυρώθηκε η πτήση λόγω δική τους υπαιτιότητας. Έχουμε ενημερώσει και την ελληνική πρεσβεία, αλλά δεν γίνεται τίποτα. » είπε. «Πλήρης η απογοήτευση και από τις ελληνικές αρχές» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This